Чарльз III і Камілла відкрили сцену Євробачення-2023 в Ліверпулі — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Чарльз III і Камілла відкрили сцену Євробачення-2023 в Ліверпулі — відео

Чарльз III і Камілла відкрили сцену Євробачення-2023 в Ліверпулі — відео
Джерело:  online.ua

Британський король Чарльз III та королева-консорт Камілла побували на урочистому відкритті сцени українського Євробачення у Ліверпулі.

Джерело: Eurovision Song Contest

Публіці вперше показали сцену Євробачення-2023

Британський король Чарльз III і королева-консорт Камілла побували на локації, де відбудеться Євробачення-2023. Проведуть його в Ліверпулі від імені України.

Під час візиту королівської сім'ї відбулася презентація сцени, на якій виступатимуть учасники.

Сцену спроектував Хуліо Хімеде. Її площа - понад 450 квадратних метрів. Її доповнюють ще 220 квадратних метрів незалежних відеоекранів, понад 700 відеоплиток, вбудованих в підлогу, і понад 1500 метрів світлодіодних світильників.

Для мене велика честь, що Його Величність Король і Її Величність Королева-консорт прибули сюди сьогодні, щоб показати фантастичну сцену нашого конкурсу пісні Євробачення, — сказав генеральний директор ВВС Тім Деві.

Юлія Саніна познайомилася з королем Чарльзом ІІІ і Каміллою

На урочистому "запаленні вогнів" Євробачення-2023 були присутні деякі ведучі конкурсу, зокрема українська співачка Юлія Саніна з гурту The Hardkiss, лауреатка премії "Еммі" Ханна Веддінгем і коментатори BBC Radio 2. Крім того, Чарльз ІІІ і Камілла познайомилися з представницею Великої Британії Мей Мюллер.

Судячи з кадрів, які з'явилися в мережі, Юлія Саніна навіть встигла перекинутися кількома словами з королевою-консорт Каміллою, і звичайно ж, зробити спільне фото.

Фото: eurovision.tv

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?