Організатори відреагували на скандал з виступом Руслани на Євробаченні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Організатори відреагували на скандал з виступом Руслани на Євробаченні

Організатори відреагували на скандал з виступом Руслани на Євробаченні
Джерело:  online.ua

Організатори пісенного конкурсу Євробачення відреагували на заяви української співачки Руслани про те, що її не запросили виступити на конкурсі, на відміну від інших переможців від України.

Джерело: Суспільне мовлення

Організатори заявили, що запросили Руслану на Євробачення

У компанії повідомили, що цього року право на проведення Євробачення-2023 було передано ВВС, оскільки в Україні його неможливо провести з міркувань безпеки.

Там додали, що спільно з британським мовником організовують конкурс у Британії та включили до програми конкурсу українську співачку Руслану.

Нам достеменно відомо, що співачка і її команда знають про ці плани, і більше того — вже провели необхідну підготовку, - йдеться у заяві.

Там зауважили, що BBC, яке планує цьогорічне шоу, залучило цьогоріч рекордну кількість українських артистів до подій навколо та під час Євробачення.

На сьогодні ми можемо лише наголосити, що Руслана виступатиме у низці форматів, які відбуватимуться до та під час проведення Євробачення в Ліверпулі, зокрема у фіналі конкурсу. Наскільки нам відомо, ВВС має намір включити Руслану до фіналу Євробачення-2023, - зазначили у компані.

Руслану не запросили виступити на Євробаченні

Раніше перша переможниця від України на Євробаченні опублікувала допис, що її не запросили виступити на конкурсі.

Мене запитують, чи буду я стояти на сцені "Євробачення", яке буде відбуватись від імені України, і відбудеться в Ліверпулі. Я цього не знаю. Станом на сьогодні я не маю жодної пропозиції чи офіційного запрошення від організаторів конкурсу. На головній сцені "Євробачення" мій виступ не запланований ані у фіналі, ані у півфіналах, - сказала співачка.

Нагадаємо, що Руслана перемогла у конкурсі у 2004 році з піснею Wild Dances.

На цьогорічному фіналі Євробачення у Ліверпулі виступлять минулорічні переможці – Kalush Orchestra з виступом під назвою "Голоси нового покоління". Також у гранд-фіналі на сцену вийдуть Джамала, Тіна Кароль, Вєрка Сердючка та Go_A.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?