Організатори Євробачення-2023 показали підготовку до конкурсу у Ліверпулі — фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Організатори Євробачення-2023 показали підготовку до конкурсу у Ліверпулі — фото

Організатори Євробачення-2023 показали підготовку до конкурсу у Ліверпулі — фото
Джерело:  online.ua

У Ліверпулі вже тиждень тривають технічні репетиції пісенного конкурсу Євробачення-2023. Режисер та креативний директор від України Герман Нєнов першим з команди прибув у Велику Британію та долучився до підготовчих заходах.

Джерело: Суспільне

Режисер Євробачення-2023 поділився враженнями від репетицій

З 21 квітня ми розпочали технічні репетиції на арені Євробачення – роботу з великогабаритним реквізитом та декораціями. Також відточували деякі моменти по світлу та по графіці, коригували й фінальний контроль всіх департаментів. Зараз ми не тільки продовжуємо технічну підготовку, а й вже розпочали хореографічні прогони на репетиційній базі. Зовсім скоро перейдемо й до репетицій на самій арені Євробачення, – розсекретив Герман Нєнов.

Нєнов відзначив, що його вразила команда від Великої Британії. Оскільки там панує атмосфера доброзичливіша, ніж в українському шоу-бізнесі.

Я в захваті від того, як мене зустріли в Британії! Скажу чесно: такого чуйного, уважного та доброго ставлення одне до одного всередині команди я не зустрічав за всю свою історію роботи в шоу-бізнесі, — поділився Герман Нєнов.

Як проходять репетиції до Євробачення-2023

У пʼятницю, 30 квітня, відбудуться перші репетиції учасників Євробачення-2023. Вони пройдуть на арені Liverpool та будуть закритими для преси. Перша репетиція гурту TVORCHI запланована на 4 травня.

Зазначимо, що 67-й Пісенний конкурс Євробачення у травні прийматиме Ліверпуль. Представником України на Євробаченні-2023 є гурт TVORCHI, який одразу потрапляє у гранд-фінал шоу 13 травня, де виступить з оновленою версією пісні "Heart of Steel" під номером 19.

Півфінали Євробачення-2023 пройдуть на арені Liverpool 9 й 11 травня. Україна голосуватиме у другому півфіналі конкурсу, в ньому ж глядачам покажуть попередньо записані кадри з генеральної репетиції виступу гурту TVORCHI.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?