Хто з українських зірок виступить у фіналі Євробачення-2023
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Хто з українських зірок виступить у фіналі Євробачення-2023

Хто з українських зірок виступить у фіналі Євробачення-2023
Джерело:  online.ua

Стало відомо імена виконавців, які виступлять у фіналі Євробачення-2023. Серед українських артистів – зірки Євробачення — Kalush Orchestra, Go_A, Jamala, Тіна Кароль та Verka Serduchka. Шоу відбуватиметься від імені України в британському місті Ліверпуль 13 травня.

Джерело: Євробачення

Хто виступить у фіналі Євробачення-2023

Повідомляється, що гранд-фінал цьогорічного Євробачення відкриють переможці минулого пісенного конкурсу – Kalush Orchestra. Їх виступ називатиметься “Голоси нового покоління”.

Також під час параду прапорів країн-фіналісток виступлять й інші українські зірки Євробачення, а саме: Jamala, Verka Serduchka, Тіна Кароль та гурт Go_A.

Виступ виконавців складатимуться з виконання своїх конкурсних пісень, але з новим звучанням.

Після завершення виступів усіх країн-учасниць, свою пісню заспіває і Sam Ryder, учасник та володар 2-го місця у Євробаченні-2022 від Великої Британії.

А у самому кінці організатори дивуватимуть глядачів перформансом “The Liverpool Songbook”, який збере на одній сцені шість зірок Євробачення минулих років, серед яких переможці 2018 та 2019 років Netta та Duncan Laurence, а також представник Італії на Євробаченні у 2019 та 2022 роках Mahmood, представниця Швеції 2022 року Cornelia Jakobs, представник Ісландії у 2021 році Daði Freyr та представниця Великої Британії на Євробаченні-1993, ліверпульська співачка Sonia.

Хто виступатиме у півфіналах Євробачення-2023

У півфіналах конкурсу виступлять українські виконавці: Юлія Саніна, Марія Яремчук, OTOY, Alyosha та Злата Дзюнька виступлять.

Українські та британські виконавці, серед яких Rita Ora та Rebecca Ferguson, вийдуть на сцену конкурсу 9 та 11 травня у перервах між виступами конкурсантів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?