Череватий назвав головний подвиг ЗСУ під час боїв за Бахмут
Категорія
Україна
Дата публікації

Череватий назвав головний подвиг ЗСУ під час боїв за Бахмут

Череватий назвав головний подвиг ЗСУ під час боїв за Бахмут
Джерело:  online.ua

За словами спікера Східного угруповання військ ЗСУ полковника Сергія Череватого, локальні контратаки наших воїнів на Бахмутському напрямку є елементом великої наступальної операції. Наразі Збройні сили України роблять все можливе, щоб вимотати армію РФ.

Джерело: "РБК-Україна"

У чому головна ціль боїв за Бахмут - відповідь Череватого

Сергій Череватий звертає увагу на те, що українські бійці намагаються "знекровити" ворога, максимально знищити його бойовий потенціал, а також ліквідувати якомога більше окупантів.

Наступальний бій найважчий у сенсі втрат. І коли наші заготовлені резерви, які зараз навчаються за кордоном, в Україні, прийдуть і їм доведеться вести потужні наступальні бої, щоби викинути ворога, то одна річ, коли тебе зустрічає противник повністю озброєний, морально готовий. І інша річ – коли він побитий, пошматований, деморалізований, – пояснив речник Східного угруповання військ ЗСУ .

На переконання Сергія Череватого, головний подвиг захисників Бахмута полягає у тому, що їм все-таки вдалося знищити ПВК "Вагнера" – один з найбоєздатніших підрозділів армії РФ.

Ба більше, наші бійці вимотали все вороже угруповання дуже великою ціною.

Череватий каже, що втрати України на порядки менші ніж у росіян, але вони і на порядок цінніші для нас, ніж для них.

Якраз ця заява Пригожина, що з 25 травня він виводить війська – це доказ поразки і латентної капітуляції, – наголосив Череватий.

Подоляк пояснив, чому Пригожин бреше про взяття Бахмута

За словами радника глави ОПУ Михайла Подоляка, Пригожин знову почав брехати про взяття Бахмута "вагнерівцями", щоб перебити українські інформаційні приводи.

Насамперед йшлося про візити українського лідера Володимира Зеленського до країн Європи, а також до Саудівської Аравії та Японії.

Очевидно, що треба перебити інформаційний фон, зважаючи на візити Зеленського та заяви очільників глобальних держав щодо того, як буде фіналізована війна, якою буде підтримка України і що буде з Росією після поразки. І щоб перебити ці інформаційні приводи, ми чуємо з вами заяви про те, що "Бахмут — все, кінець, — пояснив представник ОПУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?