Путін боїться лише двох людей. Колишній співробітник КДБ назвав їхні прізвища
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін боїться лише двох людей. Колишній співробітник КДБ назвав їхні прізвища

Путін боїться лише двох людей. Колишній співробітник КДБ назвав їхні прізвища
Джерело:  online.ua

На переконання колишнього співробітника КДБ і служби зовнішньої розвідки Росії Сергія Жирнова, російський диктатор Володимир Путін боїться та поважає лише двох людей — йдеться про турецького лідера Реджепа Таїпа Ердогана та президента Китаю Сі Цзіньпіня.

Джерело: "24 Канал"

Кого насправді боїться Путін та чому

Жирнов звертає увагу на те, що на міжнародній арені немає жодного політичного лідера, до якого очільник Кремля відчував би пієтет, оскільки звик до усіх ставитися зневажливо.

Однак є два впливових політики, яких він, умовно кажучи, побоюється і поважає – це Сі Цзіньпін та Реджеп Таїп Ердоган.

Як вважає співробітник служби зовнішньої розвідки РФ, китайському лідеру Путін також дуже заздрить, оскільки, як відомо, КНР – це величезна та успішна країна, яка має в 10 разів більший ВВП.

Це країна, яка грає в свою гру і в цю гру Путіну грати доволі важко. А Ердоган – це такий свій диктатор, це майже виглядає, як республіка Радянського Союзу для Путіна. І це, попри навіть на те, що Ердоган очолює країну, яка входить до НАТО. Адже Путін заявляє, що він воює з НАТО, а Туреччина – країна НАТО, – пояснює Сергій Жирнов.

На переконання опозиціонера, президенту Туреччини якимось чином справді вдалося побудувати з очільником Кремля такі стосунки, яких у Путіна немає з жодним світовим лідером.

На це також вказує те, що Росія постійно погоджується продовжити "зернову угоду" попри власне небажання - тут у гру вступає Ердоган, який впливає безпосередньо на Москву.

Буданов заявив, що Путін зловживає наркотичними засобами

Згідно з даними очільника ГУР МО Кирила Буданова, в очільника Кремля Володимира Путіна є "проблеми із надмірним вживанням наркотичних засобів".

Я сподіваюся, що цій людині залишилося жити не так вже й багато, — зазначив головний український розвідник.

На переконання Кирила Буданова, саме у власника Групи "Вагнера" Євгена Пригожина, є шанс перемогти у внутрішньому протистоянні у Росії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?