Після початку звільнення Криму армія РФ швидко покине півострів — Буданов
Категорія
Україна
Дата публікації

Після початку звільнення Криму армія РФ швидко покине півострів — Буданов

Після початку звільнення Криму армія РФ швидко покине півострів — Буданов
Джерело:  online.ua

На переконання керівника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова, під час звільнення українськими військовими анексованого Росією Криму події будуть відбуватись за аналогічним сценарієм, як це було під час звільнення Харківщини та Херсонщини. Із початком наступу ЗСУ російська армія просто почне тікати з Криму.

Джерело: інтерв'ю Буданова проекту "Різні люди"

Армія РФ почне тікати під час звільнення ЗСУ Криму 

Більша частина радикально проросійськи налаштованого населення з першим заходом підрозділів у Крим в будь-якому форматі – вона першою ж виїде через паромну переправу на материкову частину РФ. Ніхто не залишиться, - зазначає Буданов.

При цьому очільник ГУР підкреслив, що під час втечі росіянам навряд чи знадобиться Кримський міст, який до того моменту взагалі може бути знищений.

Я думаю, що Керченський міст не потрібний, - підкреслив Буданов.

За його словами, це видно на всіх звільнених територіях: ті хто кричали "Россия, прийди", вони вже в Росії.

Тут не буде винятку. Вони покинуть цю територію. Там же не самогубці, - пояснює Буданов.

Буданов оцінив наявність кремлівських агентів у власному оточенні 

Очільник ГУР переконаний, що в його оточенні не має агентів Кремля.

Зокрема, відповідаючи на запитання, чи впевнений Буданов, що у його оточенні немає "кротів", він сказав: "У моєму точно немає".

За його словами, агентурна мережа супротивника в Україні все ще залишається.

А от потужність її - це багато в чому виявився міф. Людина, працюючи таксистом, проїжджає і фотографує машини за парканом і відправляє - це теж агент вважається. Але це трошки не те, про що люди зазвичай міркують і думають, коли говорять "агентура Кремля, - пояснює Буданов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?