Чи розпочався вже контрнаступ ЗСУ — відповідь очільника ГУР Буданова
Категорія
Україна
Дата публікації

Чи розпочався вже контрнаступ ЗСУ — відповідь очільника ГУР Буданова

Чи розпочався вже контрнаступ ЗСУ — відповідь очільника ГУР Буданова
Джерело:  online.ua

За словами керівника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова, наразі злочинна армія РФ побудувала дуже потужну, ешелоновану оборону на окупованих територіях.

Джерело: інтерв'ю очільника ГУР проекту "Різні люди"

Чи почався вже контрнаступ ЗСУ 

Буданов зазначив, що наразі українським військовим вдалось дезорієнтувати ворога.

Це вже відбувається і відбувалось і поки все не завершиться, я так думаю, вони взагалі не зрозуміють, що відбувалось, - зазначає керівник ГУР.

Він також визнав, що частково при цьому відбувається дезорієнтація українців, але треба розуміти, що у цій ситуації важливіше, заплутати противника, чи ризикнути тим, що хтось в Україні не зовсім вірно це зрозуміє.

Чи загрожує Україні застосування ядерної зброї з боку Росії

До ядерної війни ми ніяк не наблизились, проте і не віддалились. Загроза, яка існує, суто гіпотетична. Штучно навіяна. В теорії все може бути, але відсоток цього майже нульовий. А закінчиться все стратегічним програшем Росії. Це навіть прості росіяни розуміють та визнають, - наголошує Буданов.

Очільник ГУР підкреслив, що поразкою стане руйнування всієї геополітичної та імперіалістичної мети російського диктаторського режиму.

Буданов зазначив, що наразі злочинна армія РФ абсолютно вичерпала власний потенціал для подальшого ведення наступальних дій.

Однак він визнає, що росіяни зберігають серйозний потенціал для оборони на окупованих територіях України.

Оборону вони побудували потужну, ешелоновану та правильну. Але це вже на та російська армія, яка могла б проводити серйозні наступальні операції. Локальні бойові дії, наприклад, в районі Бахмуту, по 50-70 метрів на день, їм вдається проходити, а інколи не вдається і цього. Це, вибачте, трошки не рівень, як вони самі кажуть, для другої армії світу, - наголосив Буданов.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?