Через ракетний удар армії РФ по Чернігову загинула маленька дівчинка
Категорія
Україна
Дата публікації

Через ракетний удар армії РФ по Чернігову загинула маленька дівчинка

Через ракетний удар армії РФ по Чернігову загинула маленька дівчинка
Джерело:  online.ua

За словами подруги сім'ї загиблої внаслідок ракетної атаки армії РФ по Чернігову маленької Софійки Катерини Фарафонової, дівчинка була довгоочікуваною дитиною її куми Ольги. 

Джерело: Facebook Катерини Фарафонової

Що відомо про жертв ракетної атаки армії РФ по Чернігову  

Сьогодні у Чернігові російська ракета вбила єдину довгоочікувану донечку моєї куми маленьку Софійку. Тепер Софійка – янгол-охоронець для своїх батьків. Неможливо описати стан та думки, - пише жінка на своїй сторінці у Facebook.

Вона зазначила, що можна тільки побажати російським військовим злочинцям горіти у пеклі та отримати сповна за свої терористичні вчинки, та навіть більше.

Катерина Фарафонова з теплотою згадує Софійку. Вона зауважила, що дівчинка була дуже доброю, розумною та кмітливою,а також "прикрасою цього жорстокого світу".

Моя люба Олюня, Сашко, тримайтеся, ви повинні ЖИТИ заради Софійки. Сашко, нехай тебе Бог береже та допомагає влучати точно в ціль по цих тва***ах, - зазначила Фарафонова.

Що відомо про інших загиблих під час ракетної атаки по Чернігову 

Представники Національного університету "Чернігівська політехніка" повідомили про загибель викладачки закладу під час ракетної атаки армії РФ.

Також загарбники вбили співробітницю директорату.

Внаслідок ракетної атаки на місто Чернігів 19 серпня загинула старша викладачка кафедри іноземної філології НУ "Чернігівська політехніка" Кормільцина Світлана Юріївна.

У момент обстрілу вона гуляла в парку із дочкою. ️У якому стані перебуває дівчинка, поки невідомо.

Також внаслідок ракетного удару загинула співробітниця директорату Навчально-наукового інституту архітектури, дизайну та геодезії НУ "Чернігівська політехніка" Торія Наталія Володимирівна. Вона поверталася з церкви.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?