Через смерть матері: на Харківщині чоловік розгромив ковідне відділення лікарні
Категорія
Україна
Дата публікації

Через смерть матері: на Харківщині чоловік розгромив ковідне відділення лікарні

Через смерть матері: на Харківщині чоловік розгромив ковідне відділення лікарні
Джерело:  online.ua

В інфекційному відділенні Куп'янської міської лікарні, що в Харківській області, 35-річний чоловік вчинив справжній погром, тому що йому не дали попрощатися з мамою після її смерті. З 19 жовтня, після цього інциденту, в медичному закладі чергуватиме патрульна поліція.

Джерело: поліція Харківської області, коментар керівника КНП "Куп’янське територіальне медичне об’єднання" Євгена Сінька.

Як розповів Сінько, чоловік розбив вікна в приймальному відділенні ковідного госпіталю, перевернув меблі, зіпсував медичне обладнання, повалив кисневі балони.

“Ми звернулися із заявою до поліції. Є домовленість із начальником поліції: від сьогодні у нас буде чергування патрульної поліції біля ковідного стаціонару, щоб забезпечити безпеку пацієнтів і персоналу", - зазначив він.

Причини агресивної поведінки

В поліції Харківської області повідомили, що 17 жовтня до них звернулася лікарка через інцидент в інфекційному відділенні Куп'янської міської лікарні.

За даними поліції, "причиною агресивної поведінки 35-річного громадянина стала звістка про смерть матері та відмова медичного персоналу лікарні у проханні чоловіка попрощатися із померлою".

Обурений чоловік влаштував конфлікт, в ході якого пошкодив двері у відділенні лікарні.

Зазначається, що сектор дізнання Куп'янського райвідділу поліції відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), зловмиснику загрожує до 5 років обмеження волі.

Керівник медичного закладу розповів, що у селищі Ківшарівка, де розташована лікарня, зайняті всі 211 ліжок для госпіталізації хворих з COVID-19, включно з реанімаційними. Сінько закликав ставитися з повагою до медпрацівників, адже їм зараз дуже важко.

Читайте також:

  • У Харкові відмовляються госпіталізувати пацієнтів з COVID-19.

  • У ВООЗ дали прогноз термінів закінчення пандемії коронавірусу.

  • Дослідники порівняли тривалість імунітету від 3 відомих COVID-вакцин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?