Через стрибок Тома Круза з парашутом знепритомніло стадо корів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Через стрибок Тома Круза з парашутом знепритомніло стадо корів

Через стрибок Тома Круза з парашутом знепритомніло стадо корів
Джерело:  online.ua

Голлівудський актор Том Круз під час зйомок в сьомому фільмі франшизи "Місія нездійсненна", які проходять у Великій Британії, налякав стадо корів. 59-річний американський актор кілька разів стрибав з парашутом.

Джерело: The Sun.

Так, у фільмі буде момент, коли герой Тома Круза, шпигун Ітан Хант, стрибає з парашутом. Під час зйомок Круз здійснив чотири стрибки на території Національного парку "Озерний край", через які стадо корів знепритомніло.

Справа в тому, що знімальна команда використовувала спеціальні пристрої, що видають високочастотний шум, щоб убезпечити актора від польоту дронів під час стрибків. Саме через цей потужний звук коровам стало зле і вони знепритомніли. Зазначається, що пізніше тварини прийшли до тями і тепер з ними все добре.

"Місія нездійсненна 7"

"Місія нездійсненна 7" - черговий внесок у легендарну франшизу з Томом Крузом у головній ролі. Режисером і сценаристом пригодницького американського бойовика виступає Крістофер Маккуоррі. Крім Тома Круза, до акторського складу приєдналися Ребекка Фергюсон, Вінг Реймс, Генрі Черні, Саймон Пегг, Ванесса Кірбі, Анджела Бассетт і Фредерік Шмідт та інші. Цікаво, що частину фільму збиралися знімати в Україні, однак згодом передумали.

Сьомий фільм має бути презентований рівно через 25 років після виходу першого. Компанія Paramount Pictures планує випустити фільм в прокат 30 вересня 2022 року, а через 45 днів - на Paramount+.

Читайте також:

  • Співачка Лана Дель Рей видалилася з усіх соцмереж — відома причина.

  • Кетрін Винник розповіла, яких українських традицій дотримується її родина.

  • Донька Моніки Беллуччі зачарувала мережу світлинами зі своїм хлопцем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?