Донька Моніки Беллуччі зачарувала мережу світлинами зі своїм хлопцем
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Донька Моніки Беллуччі зачарувала мережу світлинами зі своїм хлопцем

Донька Моніки Беллуччі зачарувала мережу світлинами зі своїм хлопцем
Джерело:  online.ua

Нещодавно італійський будинок моди Dolce & Gabbana організував розкішний показ у Венеції, учасницею якого стала донька Моніки Беллуччі та Венсана Касселя Дева. У залі модель підтримував бойфренд, який також поділився чарівними спільними світлинами з Італії.

Джерело: Інстаграм Луки Саландри

Що відомо про стосунки Діви Кассель та Луки Саландри

Донька легендарної акторки Моніки Беллуччі ще у підлітковому віці розпочала модельну кар'єру. У 14 років вона вже співпрацювала з брендом Dolce & Gabbana, музою якого залишається її зіркова мама. Ніхто не здивувався, коли дівчинка швидко знайшла бойфренда зі світу моди.

Діва закохалася у 18-річного француза Луку Саландру, який наразі працює манекенником. Наразі відомо, що пара зустрічається уже рік.

"Поки юнак не може похизуватися такими досягненнями, як у Деви, тому щиро радіє її успіхам і підтримує на модних показах. Презентація колекції Alta Moda бренду Dolce & Gabbana не стала винятком. У той час, як 16-річна модель дефілювала подіумом на пару з донькою Гайді Клум Лені, її мама Моніка Беллуччі та бойфренд Лука Саландра підтримували її в залі. Після грандіозного показу закохані підлітки зробили кілька романтичних фото на згадку про вікенд у Венеції. На одному з них їх підловили дорогою на площу Сан-Марко, на іншому – на вечірці за палким поцілунком", - йдеться в повідомленні.

Донька Моніки Беллуччі Дева Кассель з бойфрендом / (Фото - з інстаграму Луки Саландри)

Окрім того, коханий Деви оприлюднив й інший інтимни зніком зі своєю дівчиною. Пара зробила його в апартаментах після показу Dolce & Gabbana. На ньому юна модель позує у халаті з анімалістичним принтом, а юнак – з оголеним торсом

Донька Моніки Беллуччі Дева Кассель з бойфрендом / (Фото - з інстаграму Луки Саландри)

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?