Співака Боба Ділана звинуватили у зґвалтуванні дитини
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співака Боба Ділана звинуватили у зґвалтуванні дитини

Співака Боба Ділана звинуватили у зґвалтуванні дитини
Джерело:  online.ua

Легендарного американського виконавця Боба Ділана неочікувано для всіх звинуватили у зґвалтуванні 12-річної дитини, яке трапилося 56 років тому.

Джерело:  AFP

Боба Ділана звинуватили у зґвалтуванні дитини понад 50 років тому

Згідно з останніми даними, у суд Нью-Йорка подала позов жінка, яка стверджує, що музикант ґвалтував її у 1965 році. За її словами, на той час Ділану було 24 роки, а їй (J.C.) – 12. Вона також зізналася, що Ділан нібито ґвалтував її протягом 6 тижнів.

"У позовній заяві ідеться про те, що Ділан "використав свій статус музиканта, забезпечував алкоголем та наркотиками J.C. і багато разів сексуально знущався над нею". Насилля нібито відбувалося у готелі Chelsea.Позивач J.C. стверджує, що Ділан спричинив їй "серйозні психологічні травми", - йдеться в повідомленні.

За словами представників артиста, ця "заява 56-річної давності не відповідає дійсності". Вони також пообіцяли, що будуть "рішуче захищатися".

Нагадаємо, що Боб Ділан - американський співак, композитор, поет і гітарист, з лірики якого запозичено багато крилатих фраз, а музика вплинула на творчість величезної кількості композиторів-піснярів. Одна з найвпливовіших фігур у поп-музиці за останні п'ятдесят років.

Значну частину своїх найвідоміших робіт музикант написав у 1960-х роках, коли його проголосили «голосом покоління» і однією з головних персон пісні протесту, чому сприяли пісні «Blowin' in the Wind» і «The Times They Are a-Changin'», які стали славнями руху за громадянські права і руху проти війни у В'єтнамі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?