Яніна Соколова відверто розповіла про домагання в Карпенка-Карого
Категорія
Культура
Дата публікації

Яніна Соколова відверто розповіла про домагання в Карпенка-Карого

Яніна Соколова відверто розповіла про домагання в Карпенка-Карого
Джерело:  online.ua

Відома українська журналістка, телеведуча та громадська діячка Яніна Соколова миттєво відреагувала на гучний секс-скандал, який спалахнув довкола викладача Володимира Талашка. Зірка, яка й сама закінчила Карпенка-Карого, неочікувано для всіх розповіла, що до студенток домагається не лише він.

Джерело: Фейсбук-сторінка Яніни Соколової

Яніна Соколова прокоментувала секс-скандал навколо Карпенка-Карого

В університеті театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого Яніна Соколова навчалась на акторку. Як стверджує журналістка, вона з власного досвіду знає, що Володимир Талашко – не єдиний "розбещувач молодих дівчат".

"Талашко такий там не один. Коли я вступала до вишу, один з педагогів мав і до мене схожі спроби, які відбувалися під дією оковитої. Так, педагоги періодично п'ють і на індивідуальних заняттях проявляють свою хтивість", – відверто розповіла телеведуча.

Яніна Соколова зазначає, що "давала відворот метрам", проте вона чудово розуміє, що не всі молоді дівчата, які приїхали з невеличких містечок, здатні захистити себе та свою честь.

Українська журналістка публічно б'є на сполох, оскільки найбільший кінотеатральний виш країни перетворився на цвинтар, де зрівнюють з землею тих, хто прагне змін.

Телеведуча закликала очільника Мінкульту Олександра Ткаченка нарешті розібратися із цією ситуацією, а також з ректором Олексієм Безгіном, який нібито покриває сексуальні домагання.

"Ректор вишу знає про все це і мовчазною згодою фактично покриває. За цей час він не зробив нічого, аби цей процес зупинити. Ба більше, він залякує персонал та цькує тих, хто створює опір всередині вишу", – наголосила Яніна Соколова.

Варто зазначити, що Мінкульт вже відреагувало на скандал довкола Володимира Талашка. Міністерство вже розпочало службове розслідування.

"Міністерство культури та інформаційної політики глибоко стурбоване через звинувачення одного з викладачів у неприпустимій поведінці щодо колишніх студенток. Закликаємо керівництво університету сприяти оперативній та всебічній перевірці всіх наведених випускницями фактів", – сказано в заяві відомства.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?