Чоловіка принцеси Євгенії помітили на яхті з моделями — реакція тещі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Чоловіка принцеси Євгенії помітили на яхті з моделями — реакція тещі

Чоловіка принцеси Євгенії помітили на яхті з моделями  — реакція тещі
Джерело:  online.ua

Нещодавно спалахнув гучний скандал навколо чоловіка принцеса Євгенії - бізнесмена Джека Бруксбенка. Ілюзія їхньої сімейної ідилії почала розвіюватися після того, як чоловіка заскочили на яхті з трьома моделями. Неоднозначну ситуацію уже прокоментувала теща Бруксбенка.

Джерело: Daily Mail

Чоловіка принцеси Євгенії заскочили на яхті в компанії трьох моделей

"У той час як принцеса Євгенія доглядає за п'ятимісячним сином у Віндзорі, її чоловік відпочиває на елітному середземноморському острові Капрі. До Італії він прибув нібито з робочим візитом як представник бренду текіли Casamigos, що є спонсором благодійного балу Unicef Summer Gala. Принцеса Євгенія не приєдналася до відрядження чоловіка, бо на острів Капрі він прибув, аби "працювати на балу". Щоправда, напередодні світського заходу Джека Бруксбенка заскочили за іншим заняттям", - йдеться в повідомленні.

Журналістам вдалося сфотографувати чоловіка принцеси на борту яхти в компанії трьох моделей. Вони також зафіксували, що одну з них, Марію Буччеллаті, Джек навіть обіймав. Бруксбенк не тільки фотографувався з дівчатами, а й пірнав з ними в Тірренське море.

Мама принцеси Євгенії прокоментувала цей скандал, наголосивши, що не вважає свого зятя винним, мовляв, він просто виконував свої обов'язки.

"Ця історія була повністю сфабрикована, він працює представником Casamigos, він виконував свою роботу. Думаю, дуже важливо, щоб ми роз'яснили це заради Джека", - стверджує Сара Йоркська.

Окрім того, теща не забула згадати про чудові людські якості Джека Бруксбенка. Вона вважає його порядним сім'янином та навіть порівнює з супергероєм.

"Джек – дуже чесна людина. Він один з моїх найулюбленіших людей, я називаю його Джеймсом Бондом. Він чудовий батько, приголомшливий чоловік", – наголосила мама принцеси Євгенії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?