Принц Гаррі зважився на неочікуване зізнання про королівську родину
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Принц Гаррі зважився на неочікуване зізнання про королівську родину

Принц Гаррі зважився на неочікуване зізнання про королівську родину
Джерело:  online.ua

В 2020 році принц Гаррі неочікувано для всіх повідомив про своє бажання піти із сім'ї монархів. Однак нещодавно він відверто зізнався, що це було свідоме та обдумане рішення, адже вперше про відхід з родини він замислився, коли йому було 20 років. За його словами, тоді були проблеми з батьком Чарльзом. Окрім цього, він постійно думав смерть матері Діани.

Джерело: ABC

Принц Гаррі вирішив поділитися власними спогадами про те, як важко йому було в юності через смерть мами та проблеми під час спілкування з батьком.

За словами чоловіка, йому передався "генетичний біль і страждання" його тата, який той своєю чергою успадкував від королеви Єлизавети II і принца Філіпа.

"Я не думаю, що ми повинні показувати пальцем або звинувачувати кого-небудь, але, звичайно, коли справа доходить до виховання дітей, то я хочу розірвати цей колообіг, щоб не передати його своїм дітям", - прокоментував своє рішення відійти із королівської родини принц Гаррі.

Внук Єлизавети ІІ не приховує, що будучи ще юнак нестерпно хотів розірвати "порочне коло" та ніколи не займатися справи своєї родини.

"Мені було трохи більше ніж двадцять, і я думав: "Мені не потрібна ця робота, я не хочу бути тут, я не хочу цим займатися. Подивіться, що це сталося з моєю мамою. Як я взагалі зможу стати розсудливим, мати дружину і сім'ю, якщо я знаю, що це трапиться знову?" – поділився своїми думками та спогадами принц Гаррі.

Як відомо, принцеса Діана загинула 31 серпня 1997 року в результаті автокатастрофи через переслідуванн журналістів. Водій автомобіля не впорався з керуванням і розбив вщент машину у тунелі в Парижі.Не можна також не звернути увагу на те, що принц Гаррі також описав королівське життя як "суміш між "Шоу Трумена" і перебування в зоопарку". Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?