Принц Гаррі та Меган Маркл принизили Єлизавету ІІ іменем своєї доньки — інсайдер
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Принц Гаррі та Меган Маркл принизили Єлизавету ІІ іменем своєї доньки — інсайдер

Принц Гаррі та Меган Маркл принизили Єлизавету ІІ іменем своєї доньки — інсайдер
Джерело:  online.ua

Новина про народження доньки у принца Гаррі та Меган Маркл потішила міжнародну спільноту 6 червня, попри те, що пологи відбулись двома днями раніше – 4 червня у Штатах. Дівчинку назвали на честь британської королеви та мами Гаррі – Лілібет Діана. За словами королівського експерта, це ім'я не сподобалось Єлизаветі II, адже воно було її дитячим прізвиськом, а після скандальних заяв пари воно взагалі здається їй недоречним.

Джерело: The Daily Mail

Єлизавета II не задоволена ім'ям правнучки Лілібет Діани

Як стверджує Анджела Левін, принц Гаррі та Меган Маркл використали "дуже особисте та особливе" прізвисько Єлизавети II. Масла у вогонь, звичайно, долили нещодавні грубі заяви пари щодо королеви та її родини.

Експертка також звернула увагу на те, що прізвисько Лілібет дав її дідусь – король Георг V, тому що вона не могла вимовити власного імені у дитинстві.

Окрім того, зазначається, що саме цим ім'ям часто називав королеву її покійний чоловік принц Філіп. Навіть у своїй прощальній записці, яку залишила Єлизавета II на труні чоловіка у день похорону, йшлося, що це "від Лілібет".

Журналісти поцікавилися у Анджеліни Левін, чи буде королева рада тому, що дівчинку назвали Лілібет, вона відповіла.

"Не після того, що сталося. Я думаю, що вона не дуже зраділа цьому, тому що вони (принц Гаррі та Меган, – ред.) дуже грубо ставилися до неї. Не думаю, що це хороша ідея. На мою думку, це досить грубо по відношенню до Її Величності Королеви. Це було дуже особисте прізвисько від її чоловіка, який помер не дуже давно. Принц Чарльз ніколи б не став називати свою матір Лілібет. Він ніколи не використовував його – це було особливе ім'я, особливо для герцога Единбурзького", – заявила королівська експертка, наголосивши, що Гаррі і Меган "принизливо" використали прізвисько королеви.

Нагадаємо, 4 червня онук британської королеви принц Гаррі став батьком у другий раз — його дружина Меган Маркл народила доньку, яка стала одинадцятою правнучкою Єлизавети II. Дівчинку назвали Лілібет "Лілі" Діана Маунтбеттен-Віндзор.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?