Меган Маркл дала нове інтерв'ю після скандальних зізнань про королівську сім'ю
Категорія
Світ
Дата публікації

Меган Маркл дала нове інтерв'ю після скандальних зізнань про королівську сім'ю

Меган Маркл дала нове інтерв'ю після скандальних зізнань про королівську сім'ю
Джерело:  online.ua

Минуло декілька місяців після скандального інтерв'ю принца Гаррі та Меган Маркл Опрі Вінфрі, і ось герцогиня вирішила знову поспілкуватися з журналістами. Жінка відверто розказала про сімейне життя та подарунок Гаррі у День батька.

Джерело: People

Що відомо про нове інтерв'ю Меган Маркл

Під час нового інтерв'ю дружина принца Гаррі розповіла про свою книжку "Лавка". За словами герцогині, вона надихнулася власним віршем, який присвятила своєму чоловіку ще 3 роки тому. Що цікаво, вірш був написаний після того, як Меган народила первістка.

Варто зазначити, що поки книга Меган Маркл "Лавка" не здобула великої популярності. Однак, як стверджує акторка, її синові Арчі оповідь дуже сподобалась - і це для неї головний критерій успіху.

"Арчі любить книгу. Він дуже жадібний до книг. Завжди, коли ми читаємо йому книжку, він говорить: "Ще, ще". Тепер ми можемо йому сказати, що мама написала це для нього", - розказала герцогина.

Окрім того, Меган Маркл вперше зізналася, що подарувала чоловікові принцу Гаррі на День батька, який цьогоріч весь світ відзначав 20 червня.

Жінка вирішила, що дарунок має бути сентиментальним місцем, де принц міг би проводити час з Арчі. Тому Меган подарувала коханому лавку.

"У цьому оповіданні я спостерігаю за цією любов'ю між моїм чоловіком і нашим сином та уявляю, якою вона буде, коли у них буде більше спільних моментів, коли наш син стане старшим. Від подряпини на коліні до розбитого серця – вони завжди будуть відпочивати на цій лавці, ділитися цими моментами й відчувати свій зв'язок", – наголосила герцогиня.

За словами Меган Маркл, у її книжці є чимало цікавих деталей.

"Якщо покопатися, то в ній можна знайти багато особистих моментів, які ми там сховали, – від моїх улюблених квітів до улюблених квітів мами мого чоловіка", - розповідає герцогиня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?