Сина Єлизавети II звинуватили у зґвалтуванні 16-річної дівчини
Категорія
Світ
Дата публікації

Сина Єлизавети II звинуватили у зґвалтуванні 16-річної дівчини

Сина Єлизавети II звинуватили у зґвалтуванні 16-річної дівчини
Джерело:  online.ua

На сина Єлизавети II, британського принца Ендрю, подали позов за те, що він нібито тричі зґвалтував Вірджинію Джуффре (тоді Робертс). Остання подала скаргу до окружного суду США на Манхеттені. 

Джерело:  Reuters

На сина Єлизавети II подали до суду — його звинувачують у насильстві

За словами самої Вірджинії Джуффе, її продав для сексу покійний фінансист Джеффрі Епштейн. Вона також стверджує, що була жертвою сексуальної експлуатації та сексуального насильства Епштейна з 2000 по 2002 рік - починаючи з 16 років.

Окрім того, Джуффе відверто зізналася, що насильство з боку принца Ендрю відбулося близько двох десятиліть тому, коли їй було менше 18 років, і Епштейн також ображав її.

У своїй скарзі Джуффре сказала, що принц Ендрю змусив її до сексу в лондонському будинку давньої соратниці Епштейна Гіслен Максвелл, британської світської левиці.

"У скарзі йшлося про те, що Джуффре була змушена погрозами Епштейна, Максвелла або принца Ендрю вступити в статевий зв'язок з Ендрю, побоюючись наслідків за непослух "через їхні потужні зв'язки, багатство і владу".Джуффре сказала, що Епштейн привіз її в Лондон, щоб познайомитися з принцом Ендрю, і тримав її як "сексуальну рабиню" за допомогою Максвелл. За її словами, принц Ендрю також образив її в маєтку Епштейна в Верхньому Іст-Сайді Манхеттена і на приватному острові, що належить Епштейну, на Віргінських островах США", - йдеться в повідомленні.

Джуффре звернула увагу на те, що сильні та багаті не повинні звільнятися від відповідальності за свої дії. жінка плекає надію, що інші жертви побачать, що можна не жити в тиші і страху, потрібно робити все можливе, щоб подібне жахіття не повторилося в їхньому житті та в житті інших невинних люде.

Варто зазначити, що принц Ендрю ще 3 роки тому заявляв, що не пам'ятає, щоб зустрічався з Джуффре, і категорично заперечував її твердження про сексуальне насильство. Окрім того, він зізнався, що шкодує про дружбу та спілкування з Епштейном.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?