Селена Гомес зізналася, як вона справляється з біполярним розладом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Селена Гомес зізналася, як вона справляється з біполярним розладом

Селена Гомес зізналася, як вона справляється з біполярним розладом
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома співачка Селена Гомес відверто вирішила розповісти, як складається її життя після того, коли в неї діагностували біполярний розлад. Артистка зазначає, відреагувала на звістку про хворобу вкрай спокійно, адже нарешті знайшла відповідь на запитання, чому з нею відбувались певні речі.

Джерело: Elle US

Селена Гомес розповіла про стан свого здоров'я під час нового інтерв'ю

Варто зазначити, що у співачки протягом останніх років діагностували чимало захворювань: вовчак, ниркову недостатність, проблеми з ментальним здоров'ям. Ба більше, рік тому лікарі нарешті знайшли причину її депресій та панічних атак – біполярний розлад. Однак артистка не приховує, що поставлений діагноз став для неї полегшенням.

"Я відчула, що з моїх плечей впав великий тягар. Я змогла глибоко вдихнути, і зрозуміти, чому це багато що пояснює… Тепер хвороба мене не лякає. Я хотіла все дізнатися про неї, тому це розуміння забрало мій страх... Я стикалася з дечим, що, начебто, повинно було потягнути мене на дно. І кожен раз, коли я проходила через щось подібне, я думала: "Добре, і що ж буде далі? Що ще мені доведеться пережити?", – розповіла американська співачка.

За словами Селени Гомес, відмова від соціальних мереж 3 роки тому дуже допомогла їй впоратись із підвищеною тривожністю.

"Я подумала, що мені варто зайнятися чимось більшим. Після моєї смерті я хочу, щоб люди пам'ятали мене за моє серце. І цей маленький телефончик зі 150 мільйонами фанатами... Я просто вирішила відмовитися від нього. Це було для мене величезним полегшенням. Був час, коли я була недостатньо сильною, і могла нашкодити собі", – підсумувала артистка.

На переконання фанатів співачки, психічне здоров'я Селени погіршилося через низку певних проблем у її житті: розрив з виконавцем The Weeknd, примирення і чергову гучну сварку з Джастіном Бібером, нові стосунки хлопця і хворобу під назвою "вовчок".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?