Кетрін Винник розповіла, яких українських традицій дотримується її родина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кетрін Винник розповіла, яких українських традицій дотримується її родина

Кетрін Винник розповіла, яких українських традицій дотримується її родина
Джерело:  online.ua

Нещодавно відома голлівудська акторка українського походження Кетрін Винник приїхала до України. Зірка вирішила відвідати цікаві місця Києва та місто, де жили її батьки. Кетрін звернула увагу на те, що в Торонто її родина дотримується особливих традицій. Зокрема, вони святкують Різдво.

Джерело: "Світське життя"

Зірка серіалу "Вікінги" Кетрін Винник ніколи не приховувала від журналістів та своїх фанатів, що пишається українським походженням. У Києві та рідних містах вона почувалась дуже затишно. Під час інтерв'ю акторка розказала про сімейні традиції, що нагадують їй про Батьківщину.

Кетрін Винник розповіла про традиції в її родині

За словами Винник, вдома вона разом з батьками трохи говорить українською. Ба більше, жінка зізналася, що її називають не Кетрін, а Катрусею, Катериною.

Варто звернути увагу на те, що під час життя в Торонто батьки Кетрін Винник усіляко підтримували виховання доньки саме в українському середовищі. Зокрема, акторка ходила української школи імені Цьопи Паліїв та належала до "Пласту". Серед традицій сім'я зірки дотримується святкування Різдва.

"Ми святкуємо українське Різдво. Ми трішки говоримо вдома українською. Я навіть ходила до української школи. Мені подобається бути українкою", - зізналася Кетрін Винник.

Що відомо про Кетрін Винник

Голлівудська акторка нещодавно розповіла, що її батьки, бабусі та дідусі– вихідці з України: з Львівщини та Тернопільщини. Дідусь Володимир був січовим стрільцем.

Батьки Кетрін багато років тому емігрували до Канади, проте перші вісім років свого життя дівчина розмовляла тільки українською. Її справжнє ім'я — Катерина Вінницька.

У 20 років зірка єдиноборств вперше потрапила на знімальний майданчик та почала вивчати акторську майстерність у студії Вільяма Еспера в Нью-Йорку.

Читайте також:

  • Ніколь Кідман розповіла про найбільшу помилку свого життя.

  • Disney зняв ремейк культового фільму "Сам удома" й назвав дату прем’єри.

  • Анджеліна Джолі зареєструвалась в Інстаграмі та опублікувала перший допис.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?