Анджеліна Джолі зареєструвалась в Інстаграмі та опублікувала перший допис
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анджеліна Джолі зареєструвалась в Інстаграмі та опублікувала перший допис

Анджеліна Джолі зареєструвалась в Інстаграмі та опублікувала перший допис
Джерело:  online.ua

Одна із найяскравіших зірок Голлівуду Анджеліна Джолі вперше зареєструвалась в мережі Instagram. Вона вже опублікувала перший допис, який присвятила дівчинці-підлітку з Афганістану.

Джерело: Інстаграм-сторінка Анджеліни Джолі

Анджеліна Джолі зареєструвалась в Інстаграмі

Голлівудська акторка створила профіль, щоб публікувати історії афганців, а також ділитися "голосами тих, хто по всьому світу бореться за права людини". Її перший допис містив лист дівчинки з Афганістану, яка розповіла про ситуацію, що наразі склалася в країні.

У ньому дитина зізналася, що мешканці дуже налякані приходом "талібів" і вони переконані, що "що всі їхні мрії пішли в минуле, коли прийшли вони". Дівчинка не вірить, що терористи дозволять жити афганцям так, як раніше.

Анджеліна Джолі додала, що їй сумно спостерігати за тим, як люди знову повинні покидати свою справу або ж зовсім свою країну через прихід терористів.

"Я була на кордоні з Афганістаном за два тижні до 11 вересня, де я зустріла афганських біженців, які втекли від талібів. Це було двадцять років тому. Сумно спостерігати, як афганці знову змушені покинути свої будинки через страх і невпевненість, що охопила їхню країну. Витратити так багато часу і грошей, пролити кров і втратити життя лише заради цього – це майже неможливо зрозуміти", – наголосила голлівудська акторка.

Лист дівчинки з Афганістану у профілі Джолі (фото - instagram.com/angelinajolie)

Анджеліна Джолі звернула увагу на те, що з афганськими біженцями протягом десятиліть поводяться як з тягарем. За її словами, це огидно. Акторка переконана, що вони би зробили для себе набагато більше, якби в них було більше важелів переваги.

"Як і інші віддані справі, я не відвернуся. Буду продовжувати шукати способи допомогти. І я сподіваюся, ви приєднаєтеся до мене", – зазначила зірка.

Варто зазначити, що всього протягом минулої добу на профіль акторки підписалось 4,5 мільйона людей. А перший допис оцінило понад 1,5 мільйона користувачів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?