Через загибель білоруських туристів на Івано-Франківщині почалися арешти
Категорія
Події
Дата публікації

Через загибель білоруських туристів на Івано-Франківщині почалися арешти

Через загибель білоруських туристів на Івано-Франківщині почалися арешти
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Івано-Франківський міський суд заарештував ймовірних винуватців у загибелі туристів з Білорусі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Як вже інформував наш сайт, вранці 6 травня вантажівка «Газ-66» з 23 білоруськими туристами зірвалася у карпатську річку поблизу села Красник Верховинського району. Загинуло троє громадян Білорусі.

За рішенням суду, 47-річний водій вантажівки Віктор Токарчук, який, згідно результатів медичного обстеження, керував транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, заарештований на 60 діб у СІЗО. Керівнику ГО «Федерація рафтингу Прикарпаття», 52-річному підприємцю Віктору Кавацюку, який найняв п’яного водія, обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з 18:00 до 10:00 ранку. Обираючи міру попереднього покарання, суд взяв до уваги, що у Кавацюка на утриманні є двоє дітей 5 та 9 років.

За попередніми даними, у вантажівці перебували 24 людини (23 іноземці і 1 водій). Відомо, що група туристів з Білорусі мала здійснити сплав річкою, тому направлялася до місця призначення. Внаслідок ДТП троє осіб загинули на місці: 23-річна і 28-річна громадянки Білорусі і 29-річний громадянин Білорусі. Ще 9 осіб віком від 21 до 49 років проходять медичне обстеження у Верховинській лікарні з різними травмами. Іншим пасажирам надано допомогу на місці події.

Нагадаємо, що вчора біля Одеси підстрелили народного депутата України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?