Чергова партія 120-мм українських мінометів для ЗСУ відправляється на фронт
Категорія
Україна
Дата публікації

Чергова партія 120-мм українських мінометів для ЗСУ відправляється на фронт

Чергова партія 120-мм українських мінометів для ЗСУ відправляється на фронт
Джерело:  online.ua

Чергова партія 120-мм українських мінометів для ЗСУ пройшла успішні випробування та відправляється на фронт. Сьогодні міномети українського виробництва стоять на озброєнні найрізноманітніших підрозділів Сил Оборони України.

Джерело: Українська Бронетехніка

Партія 120-мм українських мінометів відправляється на фронт

Про нову партію мінометів для ЗСУ написав у Facebook генеральний директор ТОВ «Українська бронетехніка» Владислав Бельбас.

Днями наше підприємство завершило приймально-здавальні випробування чергової партії 120 мм мінометів для потреб Збройних Сил України. Випробування для контролю якості проходить кожен міномет, який передається у війська.

На цих випробуваннях відстрілюються останні зразки продукції і тим самим завершується ще один з поточних контрактів з Міноборони.

Продовжуємо виробляти міномети різних калібрів та поставляємо їх практично всім силовим відомствам. Сьогодні особисто перевіряв безпечність стрільби та вкидав 120 мм мінометні постріли на повному заряді у ствол нашого міномету, – розповів Бельбас.

Сьогодні міномети українського виробництва стоять на озброєнні найрізноманітніших підрозділів Сил Оборони України – ЗСУ, ТРО, ССО, Нацполіції, СБУ.

Ми успішно провели релокацію виробництва та вийшли на високі показники виробництва мінометів. Компанія працює над тим, аби мінометів 60 мм, 82 мм та 120 мм у війську було більше, – запевнив директор ТОВ «Українська бронетехніка».

Компанія з України запустила виробництво 120 мм боєприпасів для мінометів

Компанія з України спільно з двома країнами-членами НАТО запустила виробництво 120 мм боєприпасів для мінометів.

Відомо, що Сили оборони вже почали одержувати тисячі нових мінометних мін, виготовлених завдяки даній угоді.

120 мм міномет на сьогодні є одним із найпоширеніших видів артилерійської зброї української армії. 120 мм міни ефективно вражають ворожу живу силу та техніку, знищують укриття, вогневі позиції, — йдеться у повідомленні.

Міни виробляються за сучасними технологіями та повністю відповідають стандартам НАТО.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?