Чергова перемога України: боксер Віктор Вихрист переміг росіянина на Європейських іграх
Категорія
Спорт
Дата публікації

Чергова перемога України: боксер Віктор Вихрист переміг росіянина на Європейських іграх

Чергова перемога України: боксер Віктор Вихрист переміг росіянина на Європейських іграх
Джерело:  online.ua

До скарбнички української збірної на Європейських іграх незабаром може додатись ще одна медаль. Про це свідчить впевнена перемога 27-річного боксера Віктора Вихриста в 1/8 фіналу над росіянином Іваном Верясовим, повідомляє ONLINE.UA.

Бій у Мінську між представниками збірних України та Росії відбувся вчора ввечері. Нашому суперважковику з Кременчука Віктору Вихристу вдалось одержати блискучу перемогу з рахунком 5 : 0. Судді одноголосно визнали, що український боксер на рингу мав беззаперечну перевагу над суперником.

У чвертьфіналі, який відбудеться найближчими днями, Вихристу протистоятиме серб Владан Бабіч. Також до наступного кола змагань у Мінську вийшов наш співвітчизник Микола Буценко, який впевнено переміг боксера з Азербайджану. Попереду у нього бій за медаль Європейських ігор проти білоруського боксера.

За загальною кількістю медалей на Європейських іграх Україна зараз займає четверту сходинку, маючи 6 золотих, 7 срібних та 6 бронзових медалей. Попереду нашої збірної Росія, Білорусь та Грузія. До завершення змагань залишилось 5 днів. Церемонія закриття відбудеться 1 липня.

Нагадаємо, що першу золоту медаль у Мінську для України здобула дзюдоїстка Дар’я Білодід, яка у фіналі змагань перемогла росіянку Попову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?