Чи буде "Вагнер" продовжувати воювати проти України — відповідь Буданова
Категорія
Україна
Дата публікації

Чи буде "Вагнер" продовжувати воювати проти України — відповідь Буданова

Чи буде "Вагнер" продовжувати воювати проти України — відповідь Буданова
Джерело:  online.ua

На переконання очільника ГУР МО Кирила Буданова, серед наслідків заколоту Євгена Пригожина та його найманців значущими для України є компрометація російського керівництва, а також те, що ПВК "Вагнер" більше не буде воювати проти наших Збройних сил.

Джерело: "УП"

Буданов переконаний, що Вагнер більше не буде воювати на території України

Ми отримали компрометацію російського керівництва. В черговий раз зруйновано міф про непохитність російського режиму. Було нанесено втрати військово-космічним силам РФ. А ще – ПВК "Вагнер" більше не братиме участь у бойових діях на території України. А це найефективніший підрозділ РФ, який вмів досягати успіху за будь-яку ціну, - заявляє лідер української розвідки.

Зеленський відреагував на ризик нападу "Вагнера" на Київ

Як вважає глава держави Володимир Зеленський, перекидання групи "Вагнер" у Білорусь наразі не може серйозно загрожувати Україні та Києву.

Я не можу сказати, наскільки вони (вагнерівці — ред.) комусь загрожуватимуть на території Білорусі, тому що вважаю, що контингент цей буде не дуже великий, — зазначив український лідер.

Президент звернув увагу на те, що дуже багатьох вагнерівців знищили наші бійці, тому на Москву пішло порівняно небагато з них.

Окрім того, Володимир Зеленський нагадав, що ситуація на півночі країни "незмінна і контрольована" і повторення вторгнення неможливе.

Усе-таки в нас потужна, сучасна армія. І не на словах, — підкреслив глава держави.

Варто зазначити, що зі схожою заявою також нещодавно виступив командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Наразі не спостерігається ані нарощування техніки, ані живої сили противника. Кордон держави під надійним захистом в режимі 24/7. Якщо ж таке станеться, і ворог спробує перетнути державний кордон, для них це буде ніщо інше, як самогубство. Наші воїни готові дати гідну відповідь будь-кому, хто наважується перетнути державний рубіж зі зброєю в руках, — повідомив він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?