Чи може Пригожин влаштувати новий заколот у Росії — прогноз експерта
Категорія
Політика
Дата публікації

Чи може Пригожин влаштувати новий заколот у Росії — прогноз експерта

Чи може Пригожин влаштувати новий заколот у Росії — прогноз експерта
Джерело:  online.ua

На переконання військового експерта Олега Жданова, заколот очільника Групи "Вагнера" Євгена Пригожина, який він влаштував не території РФ, незабаром може знову повторитися.

Джерело: "24 Канал"

Пригожин міг досягнути свого

Олег Жданов звертає увагу на те, що громадянська війна в Росії тривала менш як добу.

За лічені години вагнерівця вдалося взяти під контроль декілька великих російських міст та дійти до Московської області. Проте лише за 200 кілометрів до Москви Пригожин заявив, що розвертає колони своїх найманців й повертає їх у польові табори.

Як стверджує інсайдер в ФСБ, Пригожину вдалося добитися свого: Кремль пообіцяв йому розв'язувати питання про зняття Шойгу та Валерія Герасимова з посад.

Не здивуюсь, що Пригожин претендуватиме на крісло міністра оборони. В будь-якому випадку, Пригожин свого досягнув. Якщо Шойгу чи Герасимова знімуть, то він переміг, – зазначає військовий експерт.

Пригожин публічно принизив Путіна

На переконання Олега Жданова, ватажок вагнерівців справді досягнув іншої цілі – делегітимізував Путіна. Він продемонстрував міжнародній спільноті, що очільник Кремля більше нічого не контролює в країні-агресорці.

На мою думку, його (Путіна – ред.) подальше перебування при владі – це питання місяця максимум, – зауважив військовий експерт.

Як вважає Жданов, якщо умови "кухаря Путіна" не виконають – "марш справедливості" може повторитись.

Варто звернути увагу на те, що офіційної інформації про звільнення чинного міністра оборони або ж начальника ворожого генштабу не було.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?