Пригожин не виходить на зв'язок після заколоту в Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Пригожин не виходить на зв'язок після заколоту в Росії

Пригожин не виходить на зв'язок після заколоту в Росії
Джерело:  online.ua

Глава Групи "Вагнера" Євген Пригожин не виходить на зв'язок після заколоту, який він влаштував у Росії та домовленостей з Кремлем. Востаннє "кухаря Путіна" бачили у Ростові-на-Дону, після цього місцеперебування ватажка вагнерівців невідоме.

Джерело: "24 Канал"

Після заколоту в РФ Пригожин не виходить на зв'язок

У пресслужбі Пригожина уже офіційно підтвердили, що він тимчасово "не на зв'язку".

Що важливо розуміти, власник "Вагнера" зник з інформпростору після того, як нібито домовився із білоруським диктатором Олександром Лукашенком про припинення "перевороту".

Що цікаво, один із кремлівських пропагандистів уже звернувся до пресслужби Пригожина із запитом, щоб нарешті з'ясувати, чому він не виходить на зв'язок.

На це він отримав відповідь, що "Пригожин передає всім привіт і відповість на запитання, коли буде на нормальному зв'язку".

Як уже згадувалося раніше, ватажок вагнерівців зник з публічного простору ввечері 24 червня.

Останні кадри, на яких зафіксували "кухаря Путіна", – як він їде автомобілем із Ростова-на-Дону.

Пригожина можуть ліквідувати у Білорусі

На переконання американських журналістів, очільник Кремля Володимир Путін не пробачить зради Євгену Пригожина і може спробувати його ліквідувати, поки той буде в Білорусі.

Путін не пробачає зрадникам. Навіть якщо Путін скаже: «Пригожин, ти йди в Білорусь», він все одно зрадник, і я думаю, що Путін ніколи цього не пробачить. Цілком можливо, що ми побачимо, як Пригожина вб’ють у Білорусі, але це важка дилема для Москви, тому що поки Пригожин має певну підтримку, він є загрозою, незалежно від того, де він перебуває, — поділилася своєю думкою з цього приводу Джилл Догерті, колишня керівниця московського бюро CNN і багаторічна експертка з питань Росії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?