Чи може війна в Україні тривати роками — пояснення Байдена
Категорія
Політика
Дата публікації

Чи може війна в Україні тривати роками — пояснення Байдена

Чи може війна в Україні тривати роками — пояснення Байдена
Джерело:  online.ua

На переконання американського лідера Джо Байдена, війна в Україні не буде тривати роками, оскільки ресурси обмежені. Окрім того, президента США вважає, що російський диктатор Володимир Путін все-таки усвідомить, що це не в інтересах РФ.

Джерело: "Європейська правда"

Байден пояснив, чому війна в Україні не буде тривати роками

Я не думаю, що війна (Росії з Україною – ред.) може тривати роками, з двох причин. Номер один: я не думаю, що Росія може підтримувати війну вічно, перш за все з огляду на ресурси та потенціал. Номер два: я думаю, що складуться обставини, за яких врешті-решт президент Путін вирішить, що це не в інтересах Росії – економічно, політично та в інших – продовжувати цю війну, - заявив Джо Байден.

Очільник Білого дому відверто зізнався, що не може чітко спрогнозувати, як закінчиться російсько-українська війна.

Моя надія і мої сподівання: ви побачите, що Україна досягне суттєвого прогресу у наступі, – наголосив Джо Байден, а також звернув увагу на те, що з часом це створить можливість врегулювання шляхом переговорів.

На переконання американського лідера, очільник Кремля уже програв війну.

Немає жодної можливості, щоб він виграв війну в Україні. Він уже програв цю війну, – підсумував глава Білого дому.

Байден дав гучну обіцянку Україні

Президент США звернув увагу на роль офіційного Вашингтона й НАТО в підтримці України, зокрема створення "коаліції з понад 50 країн, яка забезпечила, що Україна може захистити себе як зараз, так і зможе зробити це в майбутньому".

Ми не відступимо. Не відступимо! Я наголошую на цьому. Наша відданість Україні не ослабне. Ми підтримуватимемо свободу сьогодні, завтра й стільки, скільки буде потрібно! - пообіцяв Байден.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?