Чи варто у Києві встановлювати новорічну ялинку — відповідь професора нейропсихології Богдана Ткача
Категорія
Україна
Дата публікації

Чи варто у Києві встановлювати новорічну ялинку — відповідь професора нейропсихології Богдана Ткача

Чи варто у Києві встановлювати новорічну ялинку — відповідь професора нейропсихології Богдана Ткача
Джерело:  online.ua

Цього року серед українців виникли дискусії, чи варто святкувати новорічні свята та встановлювати головну ялинку країни на Софійській площі. Професор нейропсихології Богдан Ткач розповів, у чому полягає важливість святкування для українців.

Джерело: Богдан Ткач в ефірі телеканалу Правда.ТУТ

Що означає для українців новорічна ялинка

Професор нейропсихології Богдан Ткач переконаний, що новорічна ялинка на Софійській площі у Києві у цьому році обов'язково потрібна.

Якщо підходити до цього питання експертно, ставити центральну ялинку чи ні, то її потрібно ставити обов'язково. Чому? Тому що в нашій країні існують в просторово-часовому вимірі такі точки, які синхронізовують націю, зокрема це святкування ідеологічно значимих та державних свят, - зазначає Ткач.

За словами Богдана Ткача, це гуртує націю. Саме тому ялинка як символ обов’язково має бути не лише на головній площі України, а й скрізь.

У Києві встановлять головну ялинку України

Нагадаємо, що у Києві на Софійській площі встановлять символічну ялинку незламності. Саму ялинку та прикраси для неї надасть бізнес та меценати.

Вона буде штучною, 12 метрів у висоту, прикрашена енергозберігаючими гірляндами, які світитимуться від генератора.

Неподалік від генератора планують встановити точки для підзарядки телефонів та інших гаджетів. Після свят бізнес, який надає генератор та забезпечить його роботу, обіцяє передати його військовим.

Ялинку оздоблять прикрасами минулих років. Нижня частина ялинки буде оформлена стендами з прапорами країн, які допомагають Києву впоратися з наслідками війни.

Масових розважальних заходів на Софійській площі не буде.

У Рівному, Чернігові та Чернівцях цього року ялинки не буде і святкові заходи обмежать.

У Кременчуці навпаки, ялинка буде, проте кошти на іграшки не витрачатимуть.

В Івано-Франківську ялинку поставлять, проте замість ілюмінації та новорічних іграшок, її прикрасять дитячими малюнками.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?