У Києві з’явиться мурал з найкращими благодійними фондами України
Категорія
Культура
Дата публікації

У Києві з’явиться мурал з найкращими благодійними фондами України

У Києві з’явиться мурал з найкращими благодійними фондами України
Джерело:  online.ua

Молодіжна ініціатива #ВліпиЗаСебе, яку реалізує організація GoGlobal Ukraine, у співпраці з комунікаційною агенцією ETER, готує новий артпроєкт, присвячений справжнім героям тилу – українським волонтерам. Незабаром він з‘явиться на одній з вулиць столиці. Команда проєкту закликає кожного долучитися до голосування та вибрати ті фонди, організації й ініціативи, які є вашими фаворитами.

Джерело: #ВліпиЗаСебе

Проголосуйте за улюблений фонд, якому присвятять мурал у Києві

#ВліпиЗаСебе склали список фондів та громадський й волонтерських ініціатив із чудовою репутацією та величезною кількістю добрих справ за плечима.

Але остаточний вибір за вами. Саме тому в опитуванні є вільна графа, де можна вписати будь-який проєкт, якому ви довіряєте та який підтримуєте.

Авторами муралу стане творчий дует Шум&Ку. Свого часу Шум починав з вуличного арту – малював графіті. А Настя Ку – з графічного дизайну та ілюстрації.

Ми були щасливі долучилися до артпроєкту #ВліпиЗаСебе. Це надважлива історія про людей, які знаходяться «за лаштунками» війни, але їхню роль у боротьбі за майбутню перемогу важко переоцінити. Волонтери – справжні герої, тож їхні імена мають бути увіковічені. Зі свого боку зробимо все, аби реалізувати цей задум якнайкраще, – коментують Шум&Ку.

За концепцією малюнок являтиме собою мапу України, на яку нанесені фонди, благодійні ініціативи та громадські організації, що від початку повномасштабного вторгнення докладають максимум зусиль для допомоги військовим, біженцям, дітям, жінкам, та тваринам – словом, всім, хто того потребує.

Кожен може долучитися до опитування просто зараз і зробити свій внесок у цей артпроєкт.

#ВліпиЗаСебе втілюється в межах програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується Pact в Україні.

Слідкувати за новинами #ВліпиЗаСебе можна в Instagram.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?