Чому Герасимов та Патрушев хотіли зірвати вторгнення в Україну — відповідь опозиціонера
Категорія
Політика
Дата публікації

Чому Герасимов та Патрушев хотіли зірвати вторгнення в Україну — відповідь опозиціонера

Чому Герасимов та Патрушев хотіли зірвати вторгнення в Україну — відповідь опозиціонера
Джерело:  online.ua

Зі злитих у мережу секретних документів Пентагона стало відомо, що секретар Радбезу Ніколай Патрушев та начальник генерального штабу Росії Валєрій Герасимов мали намір саботувати вторгнення РФ в Україну, однак їм не вдалося втілити цей план у життя. Російський опозиційний політик Геннадій Гудков пояснив, чому чиновники з найближчого оточення Володимира Путіна хотіли підставити диктатора.

Джерело: "24 Канал"

Гудков пояснив, чому Герасимов та Патрушев хотіли зупинити війну

Опозиціонер нагадав про те, що ще нещодавно активно ширилися чутки про те, що глава Міноборони Сергій Шойгу та Герасимов не підтримували ідею починати війну в Україні.

Вони чудово усвідомлювали, що після ганебної поразки саме вони стануть цапами-відбувайлами.

Звісно, головним "мозком" війни був Путін. Крім того, тут могли бути причетні брати Ковальчуки. Думаю, що Патрушев та Герасимов мали більш-менш реалістичну картину, – пояснив Геннадій Гудков.

Як вважає експерт, у Патрушева та Герасимов насправді є можливість зв'язатися з чинним очільником ЦРУ Вільямом Бернсом, який раніше працював послом США в Росії, та домовитися про відповідні гарантії, якщо вони здадуть Путіна та зупинять війну.

Чому оточення Путіна досі не змогло ліквідувати диктатора

На переконання Геннадія Гудкова, у відстороненні очільника Кремля можуть бути великі ризики для того ж Патрушева та Герасимова.

За словами опозиціонера, у разі невдачі у них були б дуже серйозні проблеми.

Є великий ризик у здачі Путіна. Можуть встигнути, а можуть і ні. Не знаю внутрішні обставини. Я припустив, що в них є така можливість (дзвінка до Бернса – ред.)… А може, вони перебувають серед тих, хто схиблено переконаний, що Росія може перемогти? – сказав Гудков.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?