Герасимов і Патрушев планували зупинити війну ще 5 березня — витік даних
Категорія
Політика
Дата публікації

Герасимов і Патрушев планували зупинити війну ще 5 березня — витік даних

Герасимов і Патрушев планували зупинити війну ще 5 березня — витік даних
Джерело:  online.ua

Очільник Генштабу ЗС РФ Валерій Герасимов і секретар Радбезу Росії Микола Патрушев планували влаштувати саботаж під час вторгнення в Україну, оскільки хотіли, щоб війна закінчилася 5 березня 2022 року. Про це стало відомо зі злитих у мережу секретних даних Пентагона.

Джерело: Tagesspiegel

Що відомо про план Герасимова і Патрушева

Як вдалося з'ясувати німецьким журналістам після аналізу документів Пентагона, члени команди диктатора Володимира Путіна дійсно мали намір саботувати російську агресивну війну.

Насамперед йдеться про Миколу Патрушева і Валерія Герасимова, які й розробили цей план.

Окрім того, наголошується, що Москва хотіла перекинути ресурси з Таганрога (Росія) до Маріуполя (Україна) і "зосередити свою увагу на південному фронті".

Однак Патрушев і Герасимов створили план "наступу" "для саботажу Путіна".

Глава Генштабу РФ заблокував запланований наступ.

Він набрехав очільнику Кремля, що українські сили перевершують російські, і попередив, що армія РФ зазнає великих втрат, якщо наступ відбудеться.

Герасимов хотів підставити Путіна

Герасимов нібито хотів, щоб російські війська були розбиті українцями – він планував виставити президента РФ в поганому світлі, щоб болюча поразка Росії призвела до закінчення війни.

У документах Міноборони США вказано, що, згідно з планом диверсії, війна мала закінчитися до 5 березня 2022 року.

Як стверджує інсайдер, близький до Кремля, Герасимов хотів зірвати розгортання російських військ. Він планував зробити це 5 березня, "коли у Путіна нібито був призначений сеанс хіміотерапії, і тому він не зміг би вплинути на хід війни".

Фотодоказ запланованої "диверсії" опублікувало британське видання "The Daily Mail".

Фото - dailymail.co.uk/home/index.html

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?