Чому насправді провалився новий "великий" наступ Росії — пояснення Гайдая
Категорія
Україна
Дата публікації

Чому насправді провалився новий "великий" наступ Росії — пояснення Гайдая

Чому насправді провалився новий "великий" наступ Росії — пояснення Гайдая
Джерело:  online.ua

Команда російського диктатора Володимира Путіна місяцями намагалася залякати українців новим "масштабним" наступом армії РФ. Однак, як виявилося, наступ окупантів аж ніяк не можна назвати "великим". Більшість експертів та аналітиків схиляються до думки, що він уже провалився. Очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай пояснив, чому так сталося та якої серйозної помилки припустився Кремль.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Чому провалилися мобілізація у РФ та новий "масштабний" наступ окупантів

Нещодавно з'явилася інформація, що росіяни планують розпочати нову хвилю мобілізації на окупованих територіях Луганської області.

До лав армії ворога цього разу можуть потрапити юнаки 2006 року народження.

Журналіст online.ua Іван Гриневич поцікавився у Сергія Гайдая чи може це змінити ситуацію на полі бою в регіоні.

Ні, не змінить. Знаєте, коли Путін оголосив про так звану "часткову" мобілізацію, я одразу сказав, що це не дасть величезної військової переваги на полі бою. Річ у тому, що коли людей цивільних професій беруть і без підготовки кидають на фронт, то вони перетворюються на статистів, які гинуть у величезних кількостях. Давайте згадаємо, наскільки у нас суттєво почала збільшуватися кількість ліквідованих солдатів РФ, геометрично почала зростати... Чому? Тому що за 2-3 місяці неможливо із цивільного зробити кадрового військового, — пояснює Сергій Гайдай.

За словами очільника Луганської ОВА, більшість російських мобілізованих, які потраплять на фронт в Україні, мають лише одну мрію — втекти та вижити.

Саме тому й провалився новий "великий" наступ Росії, оскільки мобілізовані не знають, як воювати, не налаштовані це робити й хочуть просто втекти додому будь-яким способом.

 Мобілізовані росіяни все одно є серйозною проблемою для ЗСУ

Сергій Гайдай звертає увагу на те, що недооцінювати російських мобілізованих все одно не можна, оскільки вони продовжують стріляти у бік наших воїнів та намагаються вести наступ на деяких ділянках фронту.

Їх дуже багато. Так, вони гинуть "пачками", набагато більше їх гине, ніж наших військових. Однак з їхнього боку гине непотріб, а з нашого - справжні герої, які пожертвували життям заради перемоги.

Очільник Луганської ОВА зізнається, що багато наших бійців просто втомлюються ліквідовувати російських мобілізованих у такій шаленій кількості — у наших воїнів просто не витримують нерви.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?