Чому РФ не розпочала повномасштабну війну у 2014 році — заява Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Чому РФ не розпочала повномасштабну війну у 2014 році — заява Путіна

Чому РФ не розпочала повномасштабну війну у 2014 році — заява Путіна
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін відповів на запитання російських пропагандистів, чому він не розпочав повномасштабну війну проти України ще 2014 року під час анексії Криму та окупації Донбасу.

Джерело: росзМІ

Путін збрехав, чому не розпочав повномасштабну війну у 2014 році

Ми виходили з того, що нам вдасться всі питання вирішити абсолютно мирними засобами... ... По-друге, це стосується і нашої готовності до якихось більш серйозних дій, ніж дії в рамках так званої "кримської весни", - заявив російський диктатор.

Окрім того, очільник Кремля вказав на декілька факторів, які допомогли йому наважитися на повномасштабне вторгнення у 2022 році.

За словами Путіна, це "рекордний врожай, клопітка робота над імпортозаміщенням та покращення фінансової системи", а також те, що Росія у 2014 році "не мала гіперзвукової зброї".

Міжнародний кримінальний суд в Гаазі видав ордер на арешт Путіна

Як уже згадувалося раніше, 17 березня Палата досудового провадження ІІ Міжнародного кримінального суду видала ордери на арешт російського диктатора Володимира Путіна у зв'язку із ситуацією в Україні.

Що важливо розуміти, це означає, що усі країни-члени Міжнародного кримінального суду тепер юридично зобов’язані затримати і передати до суду президента РФ.

За словами українського лідера Володимира Зеленського що після історичного рішення про видачу ордера на арешт президента Росії Володимира Путіна повинна бути історична відповідальність.

Керівник держави-терориста і ще одна російська посадова особа офіційно стали підозрюваними у воєнному злочині. У депортації українських дітей – незаконному переміщенні тисяч наших дітей на територію держави-терориста… Розділяти дітей із сімʼями, позбавляти їх будь-якої можливості звʼязатися з рідними, ховати дітей на російській території, розпорошувати по віддалених регіонах – усе це очевидно державна політика агресора, державні рішення, державне зло,- наголосив Володимир Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?