Путін наразі довіряє лише одній людині — політолог
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін наразі довіряє лише одній людині — політолог

Путін наразі довіряє лише одній людині — політолог
Джерело:  online.ua

Політолог Аббас Галлямов звертає увагу на те, що внутрішня політична ситуація у РФ остаточно втратила ознаки стабільності. За словами експерта, люди з оточення очільника Кремля роблять усе можливе, щоб перетягти ковдру на себе, розхитуючи авторитет Володимира Путіна. Галлямов вважає, що у диктатора залишилася лише один соратник, якому він довіряє — російський бізнесмен Юрій Ковальчук.

Джерело : "24 Канал"

Путін продовжує втрачати своїх соратників

На переконання політолога, після того, як президент РФ підвищив в посаді свого попередника Дмитра Медведєва, на Ігоря Сєчина та Миколу Патрушева розраховувати вже не може.

Вони не виступлять цілком і повністю проти Путіна, але можна бути впевненим, що проти проєкту передачі влади від Путіна до Медведєва вони виступлять, – пояснює Аббас Галлямов.

Згідно з даними експерта, наразі по-справжньому Путін може довіряти лише відомому російському бізнесмену Юрію Ковальчуку.

Зазначимо, що Юрій Ковальчук - це російський підприємець, основний акціонер і колишній голова ради директорів банку «Росія». Фігурант санкційних списків ЄС, США та інших країн.

Навіщо Путіну Медведєв

Що важливо розуміти, ще декілька місяців тому російський диктатор призначив Медведєва першим заступником голови військово-промислової комісії, тобто своїм першим заступником.

Наразі він керує держоборонзамовленнями, які становлять найбільшу частину російської економіки.

Політолог звертає увагу на те, що таким чином експрезидент РФ потіснив Міхаїла Мішустіна, який все ще намагається чинити опір, однак все-таки відступає.

Декілька днів тому Мішустін все ж зміг провернути договір про те, як буде проводитись організація цього сектору в разі введення воєнного стану.

В цій ситуації розраховувати на лояльність людей, на яких він міг покластися нещодавно, Путін вже не може. На лояльність Медведєва поки що розраховувати може, бо той радий, що його посилюють, – зазначає експерт.

На переконання політолога, така лояльність Медведєва тимчасова, оскільки він дуже швидко та неочікувано звик змінювати свої політичні погляди.

Він себе переконає, що так треба. Абсолютно щиро в це буде вірити. Ну, можливо, вип'є грам 50 під таке діло, – іронічно зазначив Аббас Галлямов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?