Як Україна житиме поруч із РФ після завершення війни — пояснення Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Як Україна житиме поруч із РФ після завершення війни — пояснення Зеленського

Як Україна житиме поруч із РФ після завершення війни — пояснення Зеленського
Джерело:  online.ua

За словами президента Володимира Зеленського, після перемоги у війні над злочинною армією РФ Україна гарантовано отримає членство в Євросоюзі та НАТО, що забезпечить захист від нової агресії з боку Росії. 

Джерело: виступ Зеленського у Львові

Після перемоги у війні Україна отримає гарантований захист від РФ 

Ми будемо країною-переможцем. І ми будемо суб'єктними. Дуже важливо змінити парадигму, яка була довгі роки. Ми робимо Україну потужним суб'єктом в Європі, щоб не говорили, що Україна - це десь біля Росії, а щоб всі говорили, що Росія - це десь біля України, - підкреслив голова держави.

При цьому присутня на зустрічі із Зеленським президент Європарламенту Роберта Мецола запевнила, що Україна буде членом ЄС, а Євросоюз допомагатиме Києву увесь час до перемоги.

Тільки Україна може вирішувати, коли війна завершиться. Ми не можемо говорити про мир без справедливості, без свободи, без суверенітету і територіальної цілісності, - зазначила Мецола.

Зеленський пообіцяв рішення щодо зміцнення бюджетів регіонів 

Домовилися сьогодні, що вже в березні Кабмін підготує рішення, які потрібні нашим громадам для бюджетної стійкості. Відповідні зміни до закону про державний бюджет України будуть запропоновані Верховній Раді, - зазначив голова держави.

За його словами, 4 березня уряд затвердив Державну антикорупційну програму. Це дозволить державі зробити адміністративні процедури більш прозорими, а суспільство отримає змогу ще більше взаємодіяти з державою.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?