В ОП заявили про початок революції в РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

В ОП заявили про початок революції в РФ

В ОП заявили про початок революції в РФ
Джерело:  online.ua

За словами радника керівника Офісу президента України Михайла Подоляка, зростаюча кількість вибухів та надзвичайних подій і конфліктів на території РФ свідчить про втрату контролю у країні. 

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відомо про початок революції в РФ 

Все це говорить про те, що, по-перше, відбувається десакралізація образу Путіна. Тобто, він для Росії вже не цар, який гарантує їм нескінченну велич. Друге, наявність множинних конфліктів в найближчому оточенні - всі, звичайно, знають про конфлікт Пригожина з класичним генералітетом, - підкреслив Подоляк.

Радник керівника ОП зазначив, що кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін перестав бути для російських еліт гарантом безпеки від Заходу.

На думку представника ОП, російські олігархи потраплять під дію репресивних систем, що почнуть війну за переподіл майна всередині країни. При цьому еліти не зможуть втекти на Захід до власних заморожених активів.

Це, звичайно ж, не додає стабільності системі. Третя складова - ось ці всі інциденти, в тому числі і з падаючими безпілотниками, говорять про те, що ніякого захисту повітряного простору в РФ немає, - підкреслив Подоляк.

Радник керівника ОП впевнений, що в РФ починають переважати панічні настрої через великі втрати на фронті.

Росіяни, як зазначив Подоляк, вже розуміють, що не можуть захистити своїх близьких від смерті.

В той же час, за його словами, через санкції починають обвалюватися різноманітні об'єкти всередині країни, так як РФ не вистачає комплектуючих для своєчасних ремонтних робіт. Це, в свою чергу, також погіршує настрої громадян.

Це не означає, що вже завтра вулиці будуть залиті кров'ю, але те, що Росія в найближчі місяці підійде до внутрішнього кривавого конфлікту - це безсумнівно, - зазначив Подоляк.

Він допускає, що в РФ можуть ввести воєнний стан. Це прискорить наростання внутрішнього конфлікту і "громадянської війни".

Безумовно це буде ще більше загвинчування гайок, обмеження прав. Це спровокує конфлікти прямо тут і зараз. Зараз люди перебувають в пригніченому стані, але певні права у них ще залишилися... Будуть спроби затримувати людей, вони почнуть чинити опір і це буде переростати у велику кількість бунтів, - зазначив Подоляк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?