Чому Росія перестала атакувати Україну Калібрами і Іскандерами — відповідь ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Чому Росія перестала атакувати Україну Калібрами і Іскандерами — відповідь ЗСУ

Чому Росія перестала атакувати Україну Калібрами і Іскандерами — відповідь ЗСУ
Джерело:  online.ua

За словами речника командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната, Росія може приберігати частину крилатих ракет для ударів по об'єктах критичної інфраструктури України взимку.

Джерело:  телемарафон  "Єдині новини"

Відомо, чому РФ почала атакувати Україну дронами, а не ракетами

Ми бачимо, що противник перестав застосовувати таку високоточну зброю, як крилаті ракети "Калібр", Х-101, "Іскандер". Очевидно, що ракети ворог приберігає для цілей, які вважає для себе стратегічними. Це – об'єкти нашої критичної інфраструктури. Можливо, що ракети приберігає на зиму, - озвучує свій прогноз Юрій Ігнат.

Росія почала активно атакувати Україну іранськими дронами

Протягом останніх декількох днів армія РФ регулярно атакувала Одесу та Одеську область дронами-камікадзе, а не використовувала для цього крилаті ракети.

Варто зазначити, що влада Ірану продала країні-агресорці тисячу своїх безпілотників у серпні. Вже 13 вересня у ЗСУ заявили, що вперше збили ударний БПЛА в районі Куп'янська.

Окрім того наголошується, що іранські дрони росіяни також використовують для ударів по Миколаївській області, Харківській і Дніпропетровській областях.

На тлі втручання Ірану в російсько-українську війну МЗС України за дорученням глави держави Володимира Зеленського вирішило позбавити посла Ірану акредитації, а також істотно скоротити кількість дипломатичного персоналу посольства Ірану в Києві.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?