Чому Росія у сучасному вигляді не має права на існування — відповідь секретаря РНБО Данілова
Категорія
Політика
Дата публікації

Чому Росія у сучасному вигляді не має права на існування — відповідь секретаря РНБО Данілова

Чому Росія у сучасному вигляді не має права на існування — відповідь секретаря РНБО Данілова
Джерело:  online.ua

На переконання секретаря РНБО Олексія Данілова, Росія у сучасному вигляді має припинити своє існування, адже ця країна під гнітом диктаторського кремлівського режиму на чолі із військовим злочинцем Володимиром Путіним стала територією всеосяжного рабства, а в керівників РФ явні психічні розлади.

Джерело: Олексій Данілов у Facebook

Росія у сучасному вигляді має припинити існування 

Там, де доля України перетинається з Росією, - це завжди історія мільйонів жертв, вбивств і страждань. Все, чого торкається Росія, перетворюється на смерть, гниль і бруд, - зазначає Данілов.

Секретар РНБО підкреслив, що протягом століть керівництво Росії намагалось проводити політику знищення України, її мови, культури та історії.

Данілов наголосив, що в основі російського імперіалізму та так званого "руського миру" закладена людожерська ідеологія.

Він підкреслює, що так зване "вирішення українського питання" стало національною ідеєю для росіян.

При цьому Данілов зазначив, що вільна і незалежна Україна стає вироком для Росії, як для імперіалістичної держави, яка не змогла перетворитись на сучасну розвинену країну.

Мільйони ненароджених українських дітей, ненаписаних книг, непрочитаних віршів. Поламані долі, вкрадене минуле і спроба вкрасти наше майбутнє! - наголошує секретар РНБО.

Росія перетворилась на територію рабства 

За його словами, Росія стала територією всеосяжного рабства, а насильство в цій країні - вже норма. Це домінування покірного людського стада без почуття гідності та самоповаги.

Данілов переконаний, що історія Росії доводить, що ця держава здатна існувати лише знаходячись по коліна у своїй або чужій крові. І це неможливо виправити, або реформувати.

"Еліта" в ролі дворових холопів у Господаря, без позиції, принципів і гордості. Керманичі з психічними розладами - комплексами неповноцінності, манії величі та переслідування, - пояснює Данілов.

За його словами, Росія - це поневолені країни та народи Кавказу, Сибіру, Уралу, Півдня, Далекого Сходу. Це знищені мови і культури колонізованих народів. Стерта з пам’яті історія про спротив колонізації та зросійщенню.

Наостанок він додав, що Росія - це колективна відповідальність і вина за злочини путінізма проти України. Саме так, за словами Данілова, виглядає справжнє обличчя російського нацизму.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?