Чорногорія підписала з Україною декларацію про підтримку її вступу до Євросоюзу
Категорія
Світ
Дата публікації

Чорногорія підписала з Україною декларацію про підтримку її вступу до Євросоюзу

Чорногорія підписала з Україною декларацію про підтримку її вступу до Євросоюзу
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський офіційно підтвердив, що Чорногорія підписала з Україною декларацію про підтримку вступу нашої країни у Європейський Союз.

Джерело:  Balkan Insight, Фейсбук-сторінка Володимира Зеленського

Чорногорія та Україна підписали декларацію щодо вступу до ЄС

Варто зазначити, що декларацію підписали прем’єр Чорногорії Дрітан Абазович, який невдовзі складе повноваження, та український лідер Володимир Зеленський.

Окрім того, наголошується, що переговори сторін перед підписанням відбулися у форматі відеоконференції, на ній був присутній також посол України Олег Герасименко.

Україна захищає цінності цивілізації, яка вирішила жити у мирі й демократії. Ми сподіваємося на мир і віримо, що він настане. До того, як це станеться, ви можете розраховувати на всебічну підтримку Чорногорії, - виступив із заявою після підписання декларації Дрітан Абазович.

Український лідер Володимир Зеленський звертає увагу на те, що це уже третя така декларація.

Сьогодні підписано з Чорногорією. Після Чехії та Бельгії. Крок за кроком пройдемо цей шлях – схилимо євроатлантичну більшість на користь України. І не просто на словах, а в рішеннях. У рішеннях підтримати наше приєднання до колективної системи безпеки, - наголосив глава держави.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?