Чотири людини постраждали через ракетний удар армії по Харкову
Категорія
Україна
Дата публікації

Чотири людини постраждали через ракетний удар армії по Харкову

Чотири людини постраждали через ракетний удар армії по Харкову
Джерело:  online.ua

Через ранкову ракетну атаку кремлівської окупаційної армії по житлових районах Харкова постраждали щонайменше 4 людини.

Джерело: Facebook-сторінка радниці голови Харківської Облради Наталії Попової

Наслідки ракетного удару окупантів по Харкову 

За словами керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова, за попередніми даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, внаслідок удару отримали легкі ушкодження 4 людини.

У Харкові в одному з житлових районів окупанти завдали, попередньо, ракетного удару. На місці працюють всі служби, - повідомив Синєгубов.

Він закликав місцевих жителів максимально обмежити перебування на вулицях міста, оскільки російські окупанти діють підступно та непередбачувано, намагаючись залякати мирне населення.

У той же час зросла кількість загиблих через обстріл кремлівськими окупантами з РСЗВ Інгулецького району у Кривому Розі.

У лікарні померла 20-річна дівчина, яку госпіталізували з серйозними пораненнями.

За словами керівника Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка, лікарі кілька годин боролись за життя дівчини.

Фото - facebook.com/MNS.GOV.UA

Цей дикунський обстріл мирного міста забрав життя двох людей. За уточненими даними, троє поранених. Двом лікарі надали допомогу, і вони зараз вдома. 43-річний чоловік у лікарні. Це батько загиблої дівчини. Як йому сказати, що його дитини більше немає.. Горіть в пеклі, російські вбивці! - підкреслив Резніченко.

Окрім цього кремлівська окупаційна армія зранку завдала серію потужних ударі по районах у прикордонній смузі на Сумщині.

Ворог бив з гелікоптерів та реактивних систем залпового вогню.

За словами керівника Сумської ОВА Дмитра Живицького, ніч в області пройшла спокійно.

Після сьомої ранку російський гелікоптер випустив дві ракети по Білопільській громаді, о пів на восьму - по Хотінській громаді було випущено 5 ракет з реактивних систем залпового вогню, близько сьомої сорок п'ять російський гелікоптер обстріляв Миропільську громаду, - повідомив Живицький.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?