Чим здивує iPhone 16 Pro. Інсайдери назвали головну особливість
Категорія
Технології
Дата публікації

Чим здивує iPhone 16 Pro. Інсайдери назвали головну особливість

iPhone 16 Pro
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися анонімним джерелам журналістів, нове покоління iPhone 16 буде відрізнятися вищим показником яскравості дисплея. Що важливо розуміти, компанія Apple не змінювала цей показник у своїх смартфонах уже кілька років.

iPhone 16 Pro. Яких змін очікувати

Згідно з даними видання MacRumors, Pro-моделі iPhone 16 будуть удосконалені дисплеєм, який буде на 20% яскравішим, ніж у їхніх попередників.

Інсайдери також наголошують, що максимальна яскравість при відтворенні SDR-контенту досягне 1200 ніт.

Окрім того, наголошується, що показник пікової яскравості в HDR має залишитися без змін — 1600 ніт.

Варто звернути увагу на те, що яскравість айфонів у звичайному режимі не підвищувалася з моменту появи iPhone 13 Pro у 2021 році, тому апгрейд буде доволі актуальним.

Нещодавно компанія Apple офіційно оголосила, що покоління iPhone 16 буде представлена у вересні.

Фото: macrumors.com

За кілька місяців до анонсу в мережі вже накопичилося достатньо інформації про нові смартфони. Pro-версії мають отримати збільшені екрани, свіжий процесор Apple A18 і крупне оновлення камери.

iPhone 16 і 16 Plus будуть оснащені вертикальним блоком з двома датчиками і кнопкою "Дія". У iPhone 16 Pro і iPhhone 16 Pro Max дизайн залишиться колишнім. А ще цього року на користувачів чекає найширша колірна палітра в смартфонах Apple за всю історію, — йдеться в повідомленні.

Що відомо про новинки Apple

Як уже згадувалося раніше, під час презентації 7 травня Apple представила два планшети.

iPad Air тепер можна придбати у двох розмірах — 11 і 13 дюймів: обидва на чипсеті M2 і з IPS-матрицею.

Окрім того, вказано, iPad Pro же отримав OLED-дисплей, новий чип M4 і супертонкий корпус.

Далі на черзі — WWDC 2024, яка стартує 10 червня. На ній покажуть iOS 18 та інші яблучні ОС. Очікується, що iOS 18 принесе "найбільше оновлення в історії iPhone". Якщо пощастить, на WWDC 2024 покажуть і якісь залізні новинки, — пише видання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?