Daft Punk оголосили про кінець кар'єри та попрощалися спеціальним відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Daft Punk оголосили про кінець кар'єри та попрощалися спеціальним відео

Daft Punk оголосили про кінець кар'єри та попрощалися спеціальним відео
Джерело:  online.ua

Музичний дует Daft Punk з Франції оголосив про завершення своєї кар’єри після 28 років від початку існування. Наостанок музиканти вирішили ефектно попрощатися з фанатами — вони у понеділок, 22 лютого, оприлюднили спеціальний відеоролик. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Pitchfork та YouTube.

За даними іноземних медіа, новини про розпад гурту підтверджений їхніми офіційними представниками.

“Паризький дует Daft Punk, який написав одні з найпопулярніших танцювальних і поппісень, коли-небудь створених, розпався... На питання, чи Daft Punk більше немає, їх давній представник Кетрін Фрейзер підтвердила цю новину для Pitchfork, але не пояснила причин розпаду”, - оголосили журналісти.

Фактично на припинення музичної роботи саме як дует Daft Punk музиканти вказали у новому відео, яке зветься Epilogue. Кадри для 8-хвилинного ролика взяли з фільму 2006 року під назвою Electroma.

Нагадаємо, Daft Punk - це дует Тома Бангальтера та Гі-Мануеля де Омем-Крісто, який створений у Парижі у 1993 році. Дебютний альбом вийшов за чотири роки та став одним зі знакових в історії танцювальної музики. Дует прославили хіти Around the World та Da Funk.

Вже 2001 році, після виходу альбому Discovery, музиканти Daft Punk стали з’являтися публічно виключно у костюмах “роботів”, це з роками перетворилося на обов’язкову частину їхнього іміджу.

За останні роки найбільш успішними синглами дуету стали Get Lucky в колаборації з Нілом Роджерсом та Фаррелом Вільямсом (дві премії “Ґреммі” та мільйони копій), а також Lose Yourself to Dance, який створений теж разом з Вільямсом.

Як повідомляв ONLINE.UA, 14 лютого 2021 музиканти популярного гурту "Бумбокс" подарували українцям неймовірний подарунок до Дня святого Валентина — вони презентували пронизливий кліп про кохання на нову пісню "Жаль", який пронизав їх шанувальників в саме серце. Автором пісні став лідер групи Андрій Хливнюк, який зізнався, що написав слова до пісні ще кілька років тому, але тільки зараз текст подружився з написаною музикою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?