Далакян ефектно захистив титул чемпіона світу WBA у Києві – відео бою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Далакян ефектно захистив титул чемпіона світу WBA у Києві – відео бою

Далакян ефектно захистив титул чемпіона світу WBA у Києві – відео бою
Джерело:  online.ua

Артем Далакян переміг технічним нокаутом у дев'ятому раунді претендента з Панами Луїса Консепсьона. Таким чином, український боксер вп'яте захистив чемпіонський титул WBA в найлегшій вазі. Поєдинок відбувся у київському виставковому центрі ACCO International під егідою Union Boxing Promotion.

Джерело: WBA Boxing

Під час останнього двобою Далакян зумів два рази відправити Консепсьйона у нокдаун. Зважаючи на те, що тренер його суперника подав сигнал про вимогу припинення бою у 9-му раунді, Далакян отримав перемогу технічним нокаутом.

У цьому раунді український боксер підкосив супротивника цілою серією систематичних і потужних прийомів, він завдав декілька міцних ударів в голову, після чого команда панамського боксера вирішила все-таки припинити бій. Луїс отримав величезні гематоми під очима, проте довго витримував атаки Артема. Глядачі могли бачити, що українськи спортсмен виглядав значно технічнішим і повільно, але рішуче збільшував власну перевагу на рингу.

Зазначимо, що Далакяна провів бій вперше за цілих півтора роки, але він виявився успішним, спортсмен почувався доволі впевнено. Титул чемпіона світу WBA у найлегшій вазі залишається в його руках.
Вперше Далакян став чемпіоном світу після гучної перемоги над Браяном Вілорієм, який представляв Сполучені Штати. Тодішній двобій відбувся наприкінці 2018 року.

Що відомо про Артема Далакяна

Артем Далакян — український боксер вірменського походження, чинний чемпіон світу за версією WBA у найлегшій ваговій категорії. Перейшов у професіонали в 2011 році. Бої проводив у Києві.
Причиною переїзду сім’ї боксера в Україну став Карабахський конфлікт, родина оселилася і Запоріжжі, а потім переїхали до Дніпропетровська. Спочатку займався боротьбою та тхеквондо. З 13 років почав займатися боксом. У випускних класах хлопця запросили переїхати до Донецька та виступати за «Спортивний клуб Єлісєєва».

За версією BoxRec посідає на 1 серпня 2020 року 7 місце (12.94 очок) серед боксерів найлегшої ваги (до 50.8 кг або 112 фунтів) та 481 місце серед боксерів поза ваговою категорією.

Читайте також:

  • В УАФ назвали ймовірного наступного тренера збірної України з футболу

  • Харківський "Металіст" цікавиться ще одним іноземцем для підписання контракту: цікавіподробиці читайте в нашому матеріалі

  • Луческу знайшов виправдання за катастрофічну поразку Динамо від Баварії

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?