Далі буде. У ГУР прокоментували удар по Чонгарському мосту
Категорія
Україна
Дата публікації

Далі буде. У ГУР прокоментували удар по Чонгарському мосту

Далі буде. У ГУР прокоментували удар по Чонгарському мосту
Джерело:  online.ua

Представник ГУР Міноборони Андрій Юсов, коментуючи ураження Чонгарського мосту зазначив, що можна лише сказати, що "далі буде".

Джерело: Андрій Юсов в ефірі телемарафону

У ГУР прокоментували удари по Чонгарському мосту

Представник розвідки Андрій Юсов прокоментував удар по автомобільному мосту в Чонгарі Херсонської області, який сполучається з окупованим Кримом.

Він зазначив, що доцільність речей, які відбуваються на тимчасово окупованих територіях, будуть коментувати після того, які ці території будуть звільнені.

Зараз триває робота і вона буде продовжена. Це планомірна робота сил безпеки, оборони, руху опору, місцевого населення, яке чекає на повернення української законної влади на цих територіях. Можна лише коментувати, що далі буде, - сказав Юсов.

Раніше міністр оборони РФ Сергій Шойгу заявляв, що, нібито такі удари можуть бути в районі Криму, і пригрозив "відповіддю". За словами Юсова, від загарбників "нічого нового" очікувати не потрібно.

Після повномасштабного вторгнення всі відповіді вже в принципі озвучили до того, як українці ще встигли бодай щось сказати. Нічого нового ці нудні й депресивні пропагандисти, ксенофоби та імперці вже нам сказати не можуть. Уже все сказано. Тепер будуть говорити лише українці, – відреагував Юсов.

Удар по Чонгарському мосту

Зранку 22 червня окупанти повідомили про удар по мостах на адміністративному кордоні між Херсонською областю та Кримом.

На мостах пошкоджено дорожнє покриття, видно, що Чонгарський міст був пробитий наскрізь.

Нагадаємо, що 20 червня секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов закликав окупантів у Криму якомога швидше покинути півострів і повернутися в РФ через Керченський міст.

Він підкреслив, що наступні два-три місяці будуть "вирішальними, які будуть ставити багато крапок в закінченні тих чи інших процесів".

І я би всім порадив якомога швидше користатися послугами тої споруди (Керченського мосту – прим. ред.) яка на сьогодні у них є, для того, щоб бути в безпеці. Тому що вони точно через нашу територію повертатися не будуть, і хто встигне звідти, скажімо так, відправитись до себе додому на рідну батьківщину звідки вони там приїхали, хай туди ж і відправляються.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?