Газпром та інші російські компанії вже готують евакуацію своїх працівників з Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Газпром та інші російські компанії вже готують евакуацію своїх працівників з Криму

Газпром та інші російські компанії вже готують евакуацію своїх працівників з Криму
Джерело:  online.ua

Після початку успішного контрнаступу ЗСУ російська компанія "Газпром" вже почала складати план евакуації своїх співробітників з тимчасово окупованого Криму. Такою інформацією поділився речник Генштабу Андрій Мельник. За його словами, у тилу ворога посилюються панічні настрої.

Джерело: "Єдині новини", ГУР

Росіяни активно готуються тікати з Криму

Згідно з даними Генштабу ЗСУ, на території Криму у російській компанії "Газпром" уже розпочали процес створення плану щодо евакуації співробітників та їхніх родин з півострова на материкову частину Росії.

Окрім того, зазначається, що відповідні органи вже формують списки окупантів на виїзд.

Ба більше, Головне управління розвідки МО дізналося про те, що російська компанія "Чорноморнафтогаз", яка базується в Криму, також активно розробляє плани щодо евакуації.

Що важливо розуміти, ворог почав панікувати неспроста.

Так, нещодавно Андрій Мельник офіційно підтвердив, що під час наступальних дій нашої армії противник зазнає шалених втрат в живій силі та техніці.

Згідно з останніми даними, протягом минулої доби на Східному на Південному напрямках російські загарбники втратили артилерійську батарею, самохідну гармату, 2 комплекси РЕБ та близько 10 одиниць автомобільної техніки.

Ба більше, арсенал армії РФ скоротився на радіолокаційний комплекс розвідки та ЗРК.

Успіхи ЗСУ під час контрнаступу: останні подробиці

Контрнаступальні операції українських воїнів тривають щонайменше на трьох напрямках - ЗСУ вдається досягати локальних територіальних успіхів.

За словами заступниці міністра оборони України Ганни Маляр, нашим бійцям вдалося просунутися на 250 метрів на північний схід від Бахмута і на 200 метрів на південь від Бахмута.

Також ЗСУ просунулися на 500-1000 метрів протягом 13 червня вздовж адміністративного кордону між Запорізькою та Донецькою областями.

Наші воїни змогли звільнити понад 100 квадратних кілометрів території з початку контрнаступу.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?