ЗСУ провели контратаку і просунулися на Сватівському напрямку — Сирський
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ провели контратаку і просунулися на Сватівському напрямку — Сирський

ЗСУ провели контратаку і просунулися на Сватівському напрямку — Сирський
Джерело:  online.ua

Підрозділ 92-ї окремої механізованої бригади на Сватівському напрямку контратакував та просунувся на 400 метрів, незважаючи на чисельну перевагу окупантів.

Джерело: Military Media Center

Війська РФ утворили нові штурмові загони

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський вкотре відвідав військових на найбільш напружених ділянках фронту.

Повідомляється, що російські війська, посиливши свої угруповання штурмовими загонами «Шторм Z», які складаються з вʼязнів, підготовлених для штурмових дій в спеціальних таборах, перейшов до ведення наступальних дій в районах Максютівка, Новоселівське, Куземівка, Макіївка, Белогорівка, Спірне, намагаючись прорвати оборону наших військ і розвинути наступ.

Бої в цих районах тривають майже цілодобово.

Робота безпосередньо в районах бойових дій має на меті оперативне вирішення проблемних питань на місці. Це дає можливість володіти реальною обстановкою на місцях, а не за рапортами чи доповідями. В ході живого спілкування з командирами підрозділів ми розробили та реалізуємо нові підходи і бачення найскорішого досягнення успіху на окремих ділянках фронту.

Успішна робота українських бригад

За словами Сирського, кожні такі дії потребують ретельного планування, кропіткої підготовки військовослужбовців для їх практичного виконання, тобто узгоджених дій штабів та підрозділів для успішного виконання бойових завдань.

Тоді навіть чисельна перевага не допомагає ворогу. Як приклад, хочу відмітити роботу підрозділу 92 окремої махенізованої бригади, який не лише відбив атаку ворога на Сватівському напрямку, але й успішно контратакував і на його «плечах» просунувся вперед на 400 метрів.

Інший приклад, за словами Сирського, це успішні дії військовослужбовців 80 окремої десантно-штурмової бригади, які щоденно грамотними тактичними діями звільнили значну ділянку території в районі Іванівського лісу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?