Пригожин поділився планами після виведення ПВК Вагнера з Бахмута
Категорія
Політика
Дата публікації

Пригожин поділився планами після виведення ПВК Вагнера з Бахмута

Пригожин поділився планами після виведення ПВК Вагнера з Бахмута
Джерело:  online.ua

Ватажок терористичної ПВК "Вагнера" Євген Пригожин не виключає повернення власних найманців в Україну після виведення з Бахмуту.

Джерело: пресслужба Пригожина

Пригожин вихваляється власною приватною армією на тлі втрат в Бахмуті 

Пригожин заявив, що більша частина "вагнерівців" після виведення з Бахмуту буде проходити доукомплектацію на території Росії і в залежності від ситуації в Україні та світі, може повернутись у війну на боці злочинної російської армії, або передислокуватись в Африку.

Ватажок ПВК "Вагнера" похвалився, що наразі зберігає власне угруповання кількістю в 15-20 тис бійців, які нібито можуть швидко десантуватись у будь-яку точку світу і одразу вступити у бій.

Якщо не буде потрібно "працювати" в Україні, то ми можемо за кілька місяців звільнити якусь територію, еквівалентну приблизно 20% території Африканського континенту, з урахуванням того, що менше тисячі осіб всього за півроку зробили Центральну Африку абсолютно "безпечною". І звичайно ж ці 15-20 тисяч осіб - це не весь наш особовий склад", - сказав він, додавши, що "велика частина залишиться на території Росії для того, щоб далі готуватися до наступних завдань, - цинічно заявив Пригожин.

Путін вже виніс вирок Пригожину 

На думку російського опозиціонера Геннадія Гудкова, кремлівський диктатор Володимир Путін вже видав своєрідну чорну мітку Пригожину за дії у Бахмуті.

Оппозиціонер та політолог зазначив, що тонкість психологічної поведінки Путіна полягає в тому, що зазвичай його "привітання" варто трактувати абсолютно протилежним чином.

Гудков зазначив, що Пригожин своїми критичними заявами дуже роздратував Путіна.

Всі бояться привітань Путіна. Вручення будь-яких нагород, медалей, звань і поздоровлень, зазвичай, навпаки, мають інший ефект. Це "чорна мітка". Я не виключаю, що привітання Пригожина Путіним - це "чорна мітка", про яку він повинен був задуматися, - підкреслив Гудков.

Також Гудков вважає, що Пригожин, найімовірніше, розуміє хиткість свого становища. Не виключено, що він домовився зустрітися з Путіним, щоб щось виправити через відчай, але лідер РФ навряд чи буде до нього прихильний.

Гудков підкреслив, що президент РФ остаточно втратив всі свої людські якості - став лицеміром, ханжею і людиною, якій не можна вірити.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?