Данілов назвав терміни ухвалення рішення про контрнаступ ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Данілов назвав терміни ухвалення рішення про контрнаступ ЗСУ

Данілов назвав терміни ухвалення рішення про контрнаступ ЗСУ
Джерело:  online.ua

Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов, заявив, що рішення рішення про початок запланованого контрнаступу буде прийнято в останній момент.

Джерело: Tagesschau

Коли ухвалять рішення про контрнаступ

Олексій Данілов підкреслив, що Україна прийме рішення про початок запланованого контрнаступу в останній момент.

Якщо хтось думає, що у нас тільки один варіант, то це не так. Навіть три варіанти - це мало

Данілов прокоментував витік документів Пентагону

Він висловив сумніви в достовірності секретних документів Пентагону, які опинилися в інтернеті.

Раніше CNN процитував джерело в оточенні українського президента, яке заявило, що Україна вже змінила деякі свої військові плани через витік інформації.

Я не знаю, з ким розмовляв CNN. У будь-якому випадку можу сказати, що кількість людей, які знають про наші плани на нашій території, вкрай обмежена. І я не думаю, що викривач, який спілкувався з CNN, не мав до цього відношення.

За словами Данілова, Україна перебуває в постійному контакті зі своїми ключовими союзниками, такими як США, Велика Британія, Німеччина та Польща, проте деяка інформація залишається секретною.

Дані для проведення тих чи інших операцій, чисельність підрозділів, хто задіяний і в якому напрямку – ця інформація є цілком секретною. Якщо хтось думає, що вона у них є, я їх вітаю. Але я не знаю, звідки вони могли її взяти, - сказав Данілов.

Він зазначив, що частина інформації в документах Пентагону була не секретною.

Ви можете знайти це в загальнодоступних джерелах. Що стосується іншої інформації — якщо вона насправді була засекреченою — агентства Сполучених Штатів і Сполученого Королівства точно знатимуть, звідки вона надходить. І чому вона з’явилася прямо зараз.

Він додав, що секретслужби повинні бути більш пильними, коли йдеться про секретні документи.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?